Владимир Путин: Изпращането на оръжия в Украйна ще е голяма грешка за Южна Корея

1
Ако това се случи, тогава ще вземем съответното решение, което вероятно няма да се хареса на сегашното ръководство, заяви руският президент
Ако това се случи, тогава ще вземем съответното решение, което вероятно няма да се хареса на сегашното ръководство, заяви руският президент Снимка: © РИА Новости / Сергей Гунеев

Ако това се случи, тогава ще вземем съответното решение, което вероятно няма да се хареса на сегашното ръководство, заяви руският президент

Изпращането на оръжия в Украйна, от страна на Южна Корея, би било голяма грешка“.

Това заяви руският президент Владимир Путин по време на посещението си във Виетнам, предаде АФП.

"Що се отнася до доставките на смъртоносни оръжия за Украйна в зоните на бойните действия, това би било много голяма грешка. Ако това се случи, тогава ще вземем съответното решение, което вероятно няма да се хареса на сегашното ръководство на Южна Корея", каза Путин, предаде БГНЕС.

На 20 юни Южна Корея съобщи, че ще "преразгледа" дългогодишната си политика, която ѝ забранява да доставя оръжия директно на Украйна.

Това се случи само ден, след като Путин и южнокорейският лидер Ким Чен Ун подписаха ново споразумение в областта на сигурността, по време на посещението на руския президент в Пхенян.

Споразумението разтревожи Сеул, тъй като то предвижда, че ако една от страните бъде нападната, другата трябва да се притече на помощ.
По време на пресконференцията си във Виетнам, Путин не изключи възможността да изпрати оръжия на Северна Корея.

"Тези, които изпращат ракети за Украйна, си мислят, че не се бият с нас, но аз казах, включително и в Пхенян, че тогава си запазваме правото да доставяме оръжие в други региони на света, като се съобразяваме с нашите споразумения със Северна Корея", заяви руският президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Путин Хуйло
    Да,аха,напълно съм съгласен с теб! Зеленски скоро ще бъде обесен за краката подобно на неговия идол Мусолини. Ще се видим ли на гей прайда утре ?
  • 4
    7
    аха
    Исках да кажа,че целият свят вече гледа с насмешка и отвращение киевския зеленясал наркоман,който само знае да обикаля държавите и да проси,а всъщност той и мафията около него прибират голяма част от парите! Южна Корея може да помага колкото си иска,в УСрайна денацификацията ще протече по план!
  • -5
    6
    аха
    що така бе владолф? северна корея може да помага на расия, южна не може да помага на украина? всъщност , след като зеленски те направи смешен, май никой не те взима насериозно освен българските ти фенове дебили
  • -1
    5
    Чарлз Дарвин
    Южно или северно корейския лидер?
  • 0
    4
    ot 3 zabravih
    запада се подиграва на Китай, Русия, Северна Корея и останалите, защото нищо не могат да им направят = THEY MOCK 'EM, CAUSE THEY CAN'T STOP 'EM = и си произвеждат полезни идиоти като първия да им сипят пропагандата безплатно и да учат и други глупаци на глупости
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари