Виваком дава 6 лева обезщетение за четири дни без интернет и телевизия

12
Русенци изразяват възмущение от реакцията на Виваком
Русенци изразяват възмущение от реакцията на Виваком

Русенци изразяват възмущение от реакцията на Виваком

Групова авария на телекомуникационния оператор Виваком остави част от квартал "Дружба" в Русе без интернет и телевизия за цели четири дни. Според информацията, предоставена от госпожа Иванова, проблемът трябва да бъде отстранен до 21 юли, но неудобствата за клиентите вече са значителни.

Какво се случи?

Госпожа Иванова разказва, че прехвърлянето на информация от служител на служител е било хаотично и неефективно. „Представяха се с малки имена, а на мен ми искаха ЕГН, за да ми кажат, че срокът за отстраняване на аварията е четири дни. Ако искаш чакаш, ако не – три месеца предизвестие за прекратяване“, споделя тя. Това поражда въпроси относно спазването на договорните условия от страна на Виваком и предоставянето на 24-часово обслужване.

Обезщетението

След настоятелното искане на госпожа Иванова за обезщетение, Виваком е изчислил компенсация от само 6 лева. Това е посрещнато с разочарование и ирония от страна на клиентите, които очакват адекватно отношение и грижа за своите права. "На искането ми за обезщетение, смятаха, писаха и изкараха 6 лева. Браво, това е гъвкаво."

Хем не спазват договора да ти осигурят услугата, хем не предлагат сървиз 24 часа“, коментира госпожа Иванова. В контекста на съвременната зависимост от интернет и телевизия за работа, комуникация и забавление, подобно обезщетение изглежда символично и недостатъчно.

Този случай повдига важни въпроси за качеството на обслужване и отговорността на телекомуникационните оператори към своите клиенти. Виваком, като един от водещите доставчици на телекомуникационни услуги в България, трябва да обърне по-голямо внимание на своите потребители и да предоставя по-адекватни компенсации при възникнали проблеми. В противен случай, доверието към компанията може да бъде сериозно накърнено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    28
    Alèx
    Преди години платих целогодишен абонамент и се върнах в Англия! Два месеца идват писма жена ми да плати, щото съм нямал касова бележка! Намерих я в джабката на колата! След информацията ми удължават/без да върнат парите/ услугата до 24 август! На 10 август телевизията УМРЯ! Кви пари, кви пет лева? В БГ- то всичко е ИЗМАМА, сътворено от 240 ТУЛУПА!
  • 2
    27
    Aleksandrov Milen
    И аз имах подобен проблем, но с телевизията, но не видях преизчисляване на фрактурата.
  • 2
    26
    уахахахах
    значи само пуделите с пачките били антимафията?!? Уахаххахахахах
  • -2
    25
    ХАХАХАХАХХА
    Пак не гласувайте или пак за ГЕРБ, Възраждане, ИТН и останалата мафия. И вийте после пак къде са институциите. Хаахахахаххахахаха. Малко ви е.
  • -1
    24
    до димитров
    За абонатите на Нетуъркс имаше уведомления за преподписване на договорите, бяха издадени нови клиентски номера, това, че не са си преподписали договорите и то ли е проблем ва оператора?!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари