Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите няма да вдига семестриалните такси

1
Студентите във ВУАРР плащат по 750 лева
Студентите във ВУАРР плащат по 750 лева Снимка: Facebook

Студентите във ВУАРР плащат по 750 лева

Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) в Пловдив няма да повишава семестриалните такси за учебната 2024/2025 г., съобщиха от екипа му.

Кандидат-студентите за учебната 2024/2025 г. се записват за обучение във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите със семестриална такса от 750 лв. – без промяна от миналата година. Таксата се отнася за бакалаври и магистри във всички форми на обучение – редовна, задочна и дистанционната.

Висшето училище приема документи за кандидатстване и записване по обявен на официалния уебсайт график до месец октомври 2024 г.

За учебната 2024/2025 г. висшето училище е обявило прием в девет бакалавърски и 13 магистърски програми.

* ВУАРР е пълноправен партньор в Европейски университетски алианс „Иновации за регионална устойчивост“ (ИНВЕСТ), в който към момента са разработени 10 бакалавърски специализации и 4 магистърски специалности като съвместни международни програми.

Студентите на ВУАРР имат възможност за обучение и стаж в чужбина.

Висшето училище работи с нова съвременна интегрирана система за електронно обучение и административно обслужване.

Кандидатстудентската кампания на ВУАРР и тази година преминава под мотото „Обичай! Работи! Учи!“. Във ВУАРР се осигуряват възможности едновременно за грижа за семейството, работа и обучение.

Основният кампус на висшето училище е в Пловдив, а двата филиала са в Русе и Велико Търново. Висше училище има представители и офиси за прием на документи в цялата страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари