Виктор Орбан: Стреляха по Тръмп заради „антивоенните му възгледи“

1
Унгарският премиер подчертава, че "войнолюбивите сили" целят да премахнат пацифистите
Унгарският премиер подчертава, че "войнолюбивите сили" целят да премахнат пацифистите Снимка: Виктор Орбан / Facebook

Унгарският премиер подчертава, че "войнолюбивите сили" целят да премахнат пацифистите

Унгарският премиер Виктор Орбан изрази мнение, че бившият американски президент Доналд Тръмп и словашкият премиер Роберт Фицо са станали обекти на атаки поради техните "антивоенни възгледи". Според Орбан, тези действия са насочени срещу политици, които се борят за мир и пацифизъм.

Роберт Фицо беше прострелян с четири куршума при атентат през май, докато Доналд Тръмп оцеля при опит за убийство на 13 юли, след като беше номиниран за кандидат-президент от Републиканската партия за предстоящите избори през ноември. Орбан, който управлява Унгария от 2010 година, се смята за съюзник и на двамата политици.

"Всички тези атаки са срещу антивоенни, пацифистки политици," заяви Орбан в интервю за държавното радио "Кошут". Той допълни, че "войнолюбивите сили" се опитват да елиминират миролюбивите политици от политическата сцена.

По-рано този месец, Орбан предприе самостоятелна "мирна мисия" за Украйна, в рамките на която се срещна с Тръмп. Унгарският премиер разкри, че бившият президент е оцелял при атаката благодарение на "Божията воля", която предопределя Тръмп да насърчава мира. Унгарският външен министър Петер Сиярто също изрази надежда, че евентуален втори мандат на Тръмп би донесъл "шанс за мир" в Украйна.

Орбан сподели, че е провел двучасов разговор с Тръмп по време на срещата им във Флорида на 11 юли. В това интервю за първи път той разкрива подробности от дискусията им, в която са обсъдили множество теми, включително икономика. Той подчерта, че неговият екип работи в тясно сътрудничество с хората на Тръмп за формулиране на политики, особено в области като семейната политика и миграцията. Орбан посочи, че отношенията между екипите са много добри и че те активно участват в изготвянето на предизборната програма на Тръмп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    26
    до 24
    Извинявай, теле, но кога Тръмп е започвал войни?:) От посолството с конкурс за дебили ли ви избират ?
  • 2
    25
    Кур за Зеленски
    Стреляха по Тръмп защото може да спре войната от която насрания памперс БайПън и останалите лайняни демоСрати печелят,БайПън е войнолюбец, защитник на бандеронацистката хунта, да му еба рутката майна в гъза и после в устата!
  • -2
    24
    Кур за Путин
    Стреляха по Тръмп защото е за касапина Путин, не е пасифист Тръмп, а войнолюбец, защитник на войната на Путин, да му еба рутката майна в гъза и после в устата!
  • 3
    23
    Мухахахахаха
    Цял свят вижда как Боко,ДеБелян,Простото и Ококореното ходят за инструкции до Козяк да правят теманета и да им набиват в гъзовете новите краварски инструкции! И бандеронасцистките подлоги продължават да лъжат че сме "суверенна държава". А Орбан спечели безапелационно изборите,за разлика от ДеБил-ПеПерастите,които изгубиха най много електорат хахах
  • 3
    22
    Учуден
    Дори и учуден смрадлив небинарен травестит като мен е наясно.че Унгария е на светлинни години от България под управлението на ДЕБил-ПеПеругите! Само бандеронацистка УСрайна е по зле от нас!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари