Виктор Орбан: Брюксел въвлича ЕС в руско-украинския конфликт

0
Критика към санкциите и икономическите последици за Европа
Критика към санкциите и икономическите последици за Европа Снимка: Виктор Орбан / Facebook

Критика към санкциите и икономическите последици за Европа

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан отправи остри критики към ръководството на Европейския съюз по време на своята реч в парк "Миленарис", посветена на годишнината от унгарското въстание през 1956 година.

Акцент върху единството на нацията

В началото на своето обръщение премиерът благодари на участниците в борбата с наводненията, като подчерта значението на националното единство в трудни моменти. Орбан направи паралел между природните бедствия от началото на 1956 година и последвалите исторически събития.

Критика към историческата съветска окупация

"Съветският имперски гнет ни осакати, ограби и направи унгарските семейства в мизерия", заяви Орбан, като описа как чуждата власт е използвала ресурсите на страната в полза на империята, а не на националните интереси.

Критика към Брюксел

Орбан отправи сериозни обвинения към ръководството на Европейския съюз, заявявайки, че Брюксел обявиха, че ще се отърват от националното правителство на Унгария и искат да поставят марионетно правителство начело на страната".

Позиция за войната в Украйна

Министър-председателят изрази категорична позиция срещу разширяването на конфликта в Украйна: "Европейските лидери въвлякоха Европейския съюз в безнадеждна война. Искат да разширят войната, като поканят Украйна в НАТО и преместят фронтовите линии на руска територия. Ние, унгарците, не искаме една сутрин да се събудим отново със славянски войници от изток, разположени на унгарска територия".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Учуден
    До (N4) Винаги съм се чудил, защо педерастията, содомията, извратенящината вървят ръка за ръка с любовта към проZZия?! Същата тази проZZия в която все още се съхранява тяло на починал от сифилис хомосексуалист, в пирамидална гробница предназначена за посещение, включително от деца. И това е същата тази проZZия, която трябвало да се приема за "алтернатива" на "упадъчния" Запад.
  • 2
    5
    Учуден
    Друго сополиво кретенче (N3), фалцетно се опитва да вика "браво" На кое точно "браво" викаш бе сополанко??? Я кажи - Га унгарците ядИха кИфтета платени с пари от Брюксел, тогаз нИ рИва "браво", сега що рИвеш?!
  • 2
    4
    wtf
    ебаси педерасткия коментарник има този сайт. Няма ли някой да вземе под внимание, че един психично болен педераст пише по цял ден тук само за пишки, ташаци, анално олабване и подобни простотии. То е ясно, че в България няма адекватна психитрична помощ , но поне модераторска такава няма ли? Все пак сайта няма означение "18+"! При влизане в сайта заедно с одобрението за "бисквитки" трябва да има и съгласие, че сте над 18 годишна възраст и влизате в сайт с нецензурно съдържание.
  • -2
    3
    Мухахахахаха
    Мартинчо бесарабското педалче нещо писка с фалцет,сигурно са му разширили геврека отново край кофите за боклук. Браво се казва на Орбан защото е истински политик,а не анално олабен пишколап като Кирчо Простото Петков и Асан Ококореното Василев. А кИфтета може би си ял ти - кръгли и с косми по тях докато са те били с кренвирша по челото мухахахаха
  • 2
    2
    Мухахаха
    Някакво сополиво кретенче (N1), фалцетно се опитва да вика "браво" На кое точно "браво" викаш бе сополанко??? Га ядИха кИфтета унгарците, платени от Брюксел, нИ рИва "браво", сега що рИвеш ?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари