ВиК - Русе търси да назначи работник поддръжка

2
Крайният срок за подаване на документи е 16 септември 2024 година
Крайният срок за подаване на документи е 16 септември 2024 година

Крайният срок за подаване на документи е 16 септември 2024 година

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе обявява свободно работно място за длъжността „работник поддръжка“ към Пречиствателна станция за отпадъчни води – град Русе.

Основни задължения на позицията

Работникът поддръжка ще бъде отговорен за изпълнението на различни дейности, свързани с поддръжката на зоната на Пречиствателна станция за отпадъчни води – град Русе. Основните задачи включват работа с ръчни инструменти, охрана на повереното имущество и обекти, както и обща поддръжка на съоръженията и инфраструктурата на пречиствателната станция.

Изисквания към кандидатите

Позицията е достъпна за кандидати със средно образование, като не се изисква професионален опит или стаж по специалността. Това предоставя възможност на кандидати без предишен опит да започнат кариера в областта на водоснабдяването и канализацията.

Условия на труд и възнаграждение

Работният ден ще бъде с редовно осемчасово работно време, като работниците ще бъдат осигурени с работно облекло и лични предпазни средства съгласно разпоредбите на Колективния трудов договор. Работната заплата също ще бъде определена според показателите, критериите и нормативните документи, заложени в същия договор.

Необходими документи и процедура за кандидатстване

Кандидатите трябва да подготвят заявление в свободен текст, както и копие от документи, удостоверяващи тяхната образователно-квалификационна степен и допълнителни квалификации. Ако разполагат с официални документи, доказващи професионален опит, е необходимо да ги приложат, като трудова книжка, осигурителна книжка или документи за извършена дейност в чужбина. За чуждестранните документи се изисква легализиран превод на български език.

Подаването на документите трябва да бъде извършено лично или чрез пълномощник на място в Централното управление на ВиК - Русе на адрес: град Русе, улица „Добруджа“ № 6, гише „Деловодство“. Крайният срок за подаване на документи е 16 септември 2024 година.

Какво следва?

След изтичането на срока за кандидатстване, само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени за следващите етапи на подбор. Информация за други съобщения, свързани с обявата, ще бъде публикувана на уебсайта на ВиК ООД – Русе в раздел „Работа във ВиКРусе“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    До 4
    Най работния ,пий си хапчетата със зелена рецепта нарцистичен шизофреник.
  • 5
    4
    Шеев
    Един работи петима се скатават и вземат заплати -това е ВиК Русе,цирка е пълен
  • 2
    3
    ВПП
    с тия смешни заплати които дават в това дружество, ще има несконмаеми конкурси!
  • 9
    2
    Дежурен психолог
    За да имаш на разположение качествен работник или служител , трябва да си го отгледаш. Ако разчитате на разни чужденци, гости или бивши да ви свършат качествена работа , сте в голяма грешка. Това са фактите. Системата на професионалните техникуми работеше . Възстановете я , обучавайте ученици във професионални умения и знания и ще имате работници. Между другото , РАЗМЕРА НА ЗАПЛАТАТА Е НАЙ МАЛКИЯ ВИ ПРОБЛЕМ. Проблемът е в образованието..
  • 9
    1
    Русенец
    Невероятна новина за цялото човечество. Дунавмост, Вие и портал за работа ли станахте?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари