ВиК - Русе спира водата в село Басарбово

2
Изграждане на нови водопроводни връзки временно ще наруши водоподаването
Изграждане на нови водопроводни връзки временно ще наруши водоподаването

Изграждане на нови водопроводни връзки временно ще наруши водоподаването

На 16 юли 2024 година, жителите на село Басарбово, община Русе, ще се сблъскат с временно прекъсване на водоподаването, което ще се случи поради изграждането на нови водопроводни връзки. Според съобщение от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе, нормалното водоподаване ще бъде нарушено в периода от 8:00 до 17:00 часа.

Засегнатите улици включват „Св. св. Кирил и Методий“ от номер 29 до номер 61, „Климент Охридски“, „Дунав“ и „Рила“. За да избегнат неудобства, жителите на тези улици са посъветвани да се запасят с достатъчно количество вода за питейно-битови нужди.

Въпреки предстоящите неудобства, от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе молят за разбиране и извинение от страна на засегнатите потребители. Изграждането на новите водопроводни връзки е част от усилията на компанията за подобряване на водоснабдителната мрежа и осигуряване на по-надеждно водоподаване в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари