Весела Димитрова: Утре каквото покажат момичетата и Господ каже

0
Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика похвали момичетата за отличното им представяне в квалификациите
Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика похвали момичетата за отличното им представяне в квалификациите Снимка: Никола Узунов / БТА

Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика похвали момичетата за отличното им представяне в квалификациите

Старши треньорът на българския ансамбъл по художествена гимнастика, Весела Димитрова, изрази удовлетворение от представянето на националния отбор по време на квалификациите за многобоя на Олимпийските игри в Париж. Състезателките Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева успяха да демонстрират високо ниво на подготовка и отлични изпълнения в двете си композиции.

Впечатляващо представяне в квалификациите

Българският ансамбъл показа силен дух и професионализъм по време на квалификационния кръг, който определи осемте най-добри отбора от общо 14, които ще продължат в борбата за медалите. Финалът ще се проведе утре от 14:00 часа, а очакванията са големи.

Весела Димитрова коментира представянето на своя отбор, подчертавайки, че момичетата са играли „много умно“, което е било ключът към тяхното класиране за финала. „Не мога да кажа, че изпълненията им бяха лоши, но ги поздравявам за това, че играха много умно, точно както трябваше, за да се преборят за финал. Всичко е наред засега, движим се крачка по крачка“, заяви треньорката.

Без фаворити във финала

Според Димитрова, утрешният финал няма изявен фаворит, тъй като всички отбори, които са достигнали до този етап, ще дадат най-доброто от себе си. „Който се класира утре на финала, ще даде всичко от себе си, така че няма някой голям фаворит. Утре каквото покажат момичетата и Господ каже“, добави тя. Треньорката подчерта, че на Олимпийските игри всичко може да се случи и че в такива напрегнати състезания е важно да се запази спокойствие и концентрация.

Големи очаквания за финала

Българският ансамбъл по художествена гимнастика се е утвърдил като един от водещите в света и очакванията за утрешния финал са големи. Въпреки това, Весела Димитрова подчерта важността на спокойствието и фокуса, за да се постигне успех в този ключов момент.

Финалът ще бъде изключително напрегнат и зрелищен, като българският отбор е готов да се бори до последно за място на почетната стълбичка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари