Верижна катастрофа на магистрала „Тракия“

0

Сблъсъкът е между микробус и три леки автомобила

Верижна катастрофа с пострадали на автомагистрала "Тракия".

Верижна катастрофа между микробус и три леки автомобила е възникнала на 62-ри километър на автомагистрала "Тракия" в платното за град Бургас.

Затруднено движение в района

По информация на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи - Пазарджик има пострадали при инцидента, които ще бъдат транспортирани за медицински преглед в най-близкото лечебно заведение.

Говорителят на Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи - Пазарджик Мирослав Стоянов съобщи за Българската национална телевизия: "Към момента движението в района не е ограничено, но е затруднено, тъй като се осъществява само в едната лента".

От полицията призовават шофьорите да управляват превозните средства внимателно и да се движат със съобразена скорост в района на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари