Велосипедист загина, след като падна в шахта в Пловдив

0
Трагичен инцидент в квартал „Кючук Париж" в Пловдив
Трагичен инцидент в квартал „Кючук Париж" в Пловдив Снимка: БНТ

Трагичен инцидент в квартал „Кючук Париж" в Пловдив

В пловдивския квартал „Кючук Париж" се случи трагичен инцидент, при който загина велосипедист. Инцидентът е станал в района на булевард „Александър Стамболийски", където от близо две години се извършват ремонтни дейности и автомобилното движение е преустановено.

Според първоначалната информация, велосипедистът е паднал в необезопасена шахта. Все още не са изяснени точните обстоятелства около инцидента - дали човекът е попаднал на непокритата шахта, докато е карал велосипеда си, или е вървял пеша и е паднал в нея.

Веднага след инцидента шахтата е била засипана. От органите на реда все още не са уточнили конкретната причина за трагичното събитие. Фирмата изпълнител на ремонтните дейности, както и „Водоснабдяване и канализация" - Пловдив, отказват коментар по случая.

Важно е да се отбележи, че в района на инцидента са забелязани и други непокрити шахти, които обаче не се намират върху пътното платно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    123
    Била е отворена, но след инцидента я засипали веднага . Преди това какво е пречело да я засипят ? Веднага са замели всякакви евентуални улики от фатален инцидент. От това по-проста смърт е само да се вдигнеш и да отидеш в украйна и да се биеш на нейна страна.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, тази песен дето я слушаш е много стара.
- То и майка ти е стара, ама още я слушаш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари