"Вътрешна сигурност" в БДЖ: Можем да реагираме във всяка ситуация

0
Агресивен пътник без билет нападна кондуктор във влака Пловдив - Панагюрище
Агресивен пътник без билет нападна кондуктор във влака Пловдив - Панагюрище Видео: NOVA

Агресивен пътник без билет нападна машинист във влака Пловдив - Панагюрище

31-годишен мъж бе задържан и обвинен, след като нападнал кондуктор и машинист във влак по линията Пловдив - Панагюрище. Инцидентът се разигра, когато мъжът се качил на влака без билет и започнал да се държи агресивно след направена му забележка.

Според информация от свидетели, след като се качил на влака, агресивният пътник решил да легне на няколко седалки, отказвайки да освободи място за други пътници. Кондукторът се опитал да го предупреди за непристойното поведение, но срещнал агресивна реакция. След това мъжът се насочил към кабината на машиниста и го ударил в областта на гърдите.

Във връзка с инцидента, Тодор Тодоров, ръководител на отдел „Вътрешна сигурност” в БДЖ, коментира в ефира на „Здравей, България”: „Екипите ни са обучени да реагират във всяка ситуация и дори да се справят с дори с пътници под въздействието на алкохол”. Тодоров подчерта, че персоналът на БДЖ преминава редовни обучения за справяне с конфликтни ситуации, което е помогнало за бързата и адекватна реакция в случая.

След инцидента, мъжът е задържан от полицията и срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Оказва се, че нападателят има множество регистрации и присъди за различни престъпления, което допълнително утежнява положението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    И какво ще му се въздаде?
    съобщете, ако и как е наказан, за да знаят подобните нему.Има ли транспортна полиция?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари