Васил Найденов ще пее на Празника на торта Гараш в Русе

5
Музикантът ще изпълни някои от най-големите си хитове на площад „Свобода“
Музикантът ще изпълни някои от най-големите си хитове на площад „Свобода“ Снимка: Община Русе / Архив

Музикантът ще изпълни някои от най-големите си хитове на площад „Свобода“

Празникът на торта Гараш ще поднесе много изненади в Русе, една от който е концерт на Васил Найденов.

Русе се подготвя за третото издание на Празника на торта Гараш, който ще се проведе на 14 септември. Организаторите от Община Русе, ОП "Русе арт“ и звено „Туризъм“ обещават богата програма, включваща кулинарни демонстрации, състезания и музикални изяви. Тази година на събитието ще присъстват известни личности като Васил Найденов и Владимир Зомбори, както и над 20 производители на сладкарски изделия.

Кулинарни демонстрации и състезания

Един от акцентите на празника ще бъде кулинарната демонстрация на шеф Ради Стамболов, който ще представи Гараш трюфели. Освен това, децата ще имат възможността да се включат в разнообразни активности, организирани от Професионалната гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“. Деница Филева ще води кулинарна детска работилница „Вкусно и полезно“, която ще предложи игри и награди за най-малките.

В рамките на фестивала ще се проведат и два кулинарни конкурса за любители. Първият конкурс ще бъде за най-добра торта Гараш, приготвена по оригиналната рецепта, а вторият - за най-креативна интерпретация на този класически десерт. Водещ на събитията ще бъде популярният актьор Владимир Зомбори, който ще добави своя уникален чар и стил към атмосферата на празника.

Концерт на Васил Найденов

Вечерта на 14 септември ще завърши с концерт на известния български певец Васил Найденов. Той ще изпълни някои от най-големите си хитове на площад „Свобода“, като гарантира незабравимо музикално преживяване за всички присъстващи.

Участие на сладкарски производители

Над 20 производители на сладкарски изделия и сладкарници са заявили участие в празника, като ще предложат разнообразие от интерпретации на тортата Гараш и други сладки изкушения. Щандовете ще бъдат разположени на централния площад, където посетителите ще имат възможността да опитат уникални сладкарски произведения.

В следващите седмици на сайта на Община Русе ще бъде публикувана подробна програма за събитието, която ще включва всички активности и участници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Поканили го,
    защото не се котира отдавна.Нима някой наивно се заблуждава, че това е сегашният му глас ? Чиста фонограма. Всяко нещо с времето си.
  • 7
    6
    До коментиращите
    Пичове, вие явно сте много нещастни, щом не виждате хубавото никъде. Каквото и да ви организацират, все не ви кефи. Аз пък обожавам Васко Кеца и никога не съм го чувала да пее на плейбек. Никога! А дали е педал или не - няма никакво значение, щом прави толкова красиво изкуство. За олигофрените като вас няма спасение.
  • -4
    5
    Старчески дом Русе
    Вечерта на 14 септември ще завърши с концерт на известния български пeдaл Васил Найденов. Той ще изпълни на плейбек някои от най-големите си хитове на площад „Свобода“, като гарантира незабравимо музикално извръщение за всички присъстващи.
  • 2
    4
    Гаражинка
    От Нана, та на Васил Найденов...
  • -5
    3
    LipSync
    Глупости на килограм. Организаторите на тоя измислен празник доказано са гола вода. Някъв си дърт пeдep ще си вее китчиците докато плейбекът върви. Кой в днешно време млад човек слуша такава динозавърска "естрада", това ли е визията на организаторите за града - от град на свободен дух, го направиха Град на възрастния дух. Срамота. Николина Чакърдъкова що не я поканят да тропа хорца и тя по централния площад.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари