Васил Гидженов: Шефът ми ме преби!

0
По време на побоя чувах само "Куче умряло ще те убия"
По време на побоя чувах само "Куче умряло ще те убия"

По време на побоя чувах само "Куче умряло ще те убия"

Инцидент в популярен курорт - готвач твърди, че е пребит от работодателя си.

Шокиращ случай на насилие на работното място разтърси спокойствието в планинския курорт Банско. Готвачът Васил Гидженов съобщи, че е станал жертва на жесток побой от страна на собственика на заведението, в което работи.

Инцидентът се е случил преди седмица в механа "Войводите" в Банско. Според разказа на Гидженов, споделен в сутрешния блок "Здравей, България" по NOVA, нападението е било неочаквано и жестоко.

"Нямам обяснение за случилото се. Човекът ме покани след края на смяната ми, защото имах рожден ден – да изпием по едно питие и да поговорим. Всичко вървеше много нормално. Но на излизане от механа „Войводите" той ме нападна в гръб. Паднах на земята и си ударих главата. След това ударите продължиха", сподели потърпевшият.

Гидженов разказа, че е работил в заведението едва от десетина дни, но вече е чувал слухове за агресивно поведение на собственика към други служители. Той подчерта, че не познава добре нападателя си и не може да обясни мотивите за атаката.

Случаят придоби неочакван обрат, когато майката на предполагаемия нападател се намеси. Живеейки на горния етаж над механата, жената чула виковете и се обадила в полицията. "Жената живее на горния етаж над механата. Тя чула виковете и се обадила на полицията. След това слезе долу и буквално го махна от мен", обясни Гидженов, добавяйки, че намесата ѝ вероятно му е спасила живота.

След инцидента полицията е реагирала бързо, задържайки предполагаемия извършител за 24 часа. Гидженов е потърсил медицинска помощ и е получил свидетелство за нанесените му травми.

"Още на следващия ден отидох да си извадя свидетелство. Пораженията ми са доста. Но големият проблем в момента е гърбът ми, който продължава да ме боли", сподели пострадалият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Свиреп
    Мен дори и ме наеба шефа ми освен че ме би и то ме наеба свирепо,оттам ми е и прякора
  • 5
    5
    Свиреп до 3
    Абе, не е съвсем така. И ти пиша това, като осъждан по чл.129 /средна телесна повреда/ и чл. 325 /хулиганство/ по НК със сериозния затворнически опит от 8 месеца /предсрочно освободен/. В съда никой не се интересува, че някой те е нападнал вербално или физически. Ти си отговорил несъразмерно. В моя случай просто го праснах по мутрата, пък той бил с крехко чене. Съдба. В момента дори да дерат някой жив пред очите ми, ако ще да изнасилват дете, аз бях с гръб и нищо не видях! Аз си платих достатъчно с разсипания ми живот като "осъждан".
  • -4
    4
    Готвач
    Много ми е чудно защо мен не ме пребива шефа ми, ако не съм (крал) направил нищо? Тоя никаквец защо така "без нищо" го бил пребил шефа му??? Хайде, не сме толкова малоумни!
  • 1
    3
    Стоянов
    Василе,къде ти бяха ръцете, когато идиота те налагаше,че не ги използва?Странни сте жертвите понякога.Оставяш един лай.яр да те унижава, да те удря като животно,ти стоически понасяш всичко това и на другея ден,занимаваш цялата ни общественост със своята заешка душа.
  • 5
    2
    10 стинки
    Банско - място пиянско
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари