Ваня Григорова: Вдигнете данъците и спрете рекета

0
Ваня Григорова призовава за промени в данъчната политика и критикува ръководството на БСП
Ваня Григорова призовава за промени в данъчната политика и критикува ръководството на БСП Снимка: Bulgaria ON AIR

Ваня Григорова призовава за промени в данъчната политика и критикува ръководството на БСП

Общинският съветник в Столичния общински съвет от МК "БСП за България" Ваня Григорова изрази остри критики към текущото състояние на политическата сцена в България и призова за сериозни промени в данъчната политика. В интервю за предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR, Григорова коментира разцепленията в партиите, проблемите в градския транспорт на София и плановете си за нов политически проект.

Според Григорова, настоящите междупартийни конфликти разкриват липсата на устойчиви политически идеи в много формации. Тя подчерта, че тези вътрешни борби отблъскват избирателите и възпрепятстват конструктивния диалог по важни обществени теми.

"И да говориш по политики, няма кой да слуша. Колкото и да имаш желание да комуникираш с гражданите, в един момент не можеш да не отговориш на безпочвените критики", сподели Григорова, обяснявайки мотивите си да не участва в широкото ляво обединение.

Общинският съветник отправи директно послание към лидера на БСП Корнелия Нинова, призовавайки я да бъде по-въздържана в изказванията си. "Призовавам госпожа Нинова да позатвори малко уста", заяви Григорова, подчертавайки необходимостта от измерване на думите за поддържане на добри партньорски отношения.

Григорова настоя за повишаване на данъците и прекратяване на "рекета", като подчерта нуждата от по-голямо осъзнаване сред обществото относно важността на лявата и социална политика за България.

Относно собствените си политически амбиции, Григорова сподели, че подготвя нов проект, който може да бъде представен още на следващите парламентарни избори. Тя подчерта нуждата от активни граждани и експерти, готови да защитават идеалите си във всички сектори.

"Тежка апатия е сред българските гражданите. Всеки активен човек, в който има енергия, и тя съвпада с нашата идея, е добре дошъл", коментира Григорова, добавяйки: "Един боец не чака сигурност, той си я извоюва. Ако някой чака топло място в Народното събрание, да не го чака при нас."

Григорова изрази сериозна загриженост относно състоянието на градския транспорт в София. Тя алармира за лошите условия в сервизните помещения, където работниците са изложени на опасни изгорели газове и течащи покриви. Общинският съветник призова за спешно отделяне на средства за ремонт на тези съоръжения и обвини, че целенасочено се отказват средства за градския транспорт с цел саботаж.

"Трябва да се отделят средства за ремонтиране на помещенията. Парите винаги са малко. Няма договори за резервни части", посочи Григорова, като подчерта необходимостта от по-голямо участие на държавата във финансирането на столичния транспорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари