Ваня Григорова: Не очаквах такъв резултат на изборите

0
"Солидарна България" получи подкрепата на 33 613 избиратели на вота за 50-ото НС
"Солидарна България" получи подкрепата на 33 613 избиратели на вота за 50-ото НС Снимка: Facebook / Teodor Angelov

"Солидарна България" получи подкрепата на 33 613 избиратели на вота за 50-ото НС

"Не очаквах такъв резултат, има сериозен дефицит в ляво, дефицит на прагматични цели. Опасявам се, че в тази кампания не успяхме да проведем разговора, който трябваше, за да могат хората да се ориентират. БСП и "Левицата" насочиха повече кампанията си срещу нас, отколкото послания към избирателите - да покажат какви са техните решения, това е пагубно за всички в политическото пространство, същото беше и в дясно", коментира лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя добави, че резултатите са опровергали твърденията в предизборната кампания, че се подкрепят с Борисов.

"Ако Борисов искаше ние да сме патерица и ние бяхме склонни на това, нямаше да сме с 1,5%, нямаше да се чудим как да покрием различни разходи по кампанията", категорична е Григорова.

Анализът ѝ показва, че трябва много по-добра работа на политиците със синдикатите, които през последните години "се стремят да запазят постигнатото, вместо да извоюват нови предимства за работещите".

"Видях как президентът на КТ "Подкрепа" се включи в кампания на "Левицата", може би мисли, че синдикалното може да бъде по-ярко представено, защитата правата на работещите трябва да има политическо изражение, в противен случай ще са в позицията да се молят на политическите елити", предупреди Ваня Григорова.

Тя заяви, че няма да допусне да бъде нечия "брошка", ще продължи да работи с хората около себе си в "Солидарна България".

"Трябва да се оформи организация, в чийто център да бъдат трудовите права. Който ще работи с нея, да признае, че правата на работещите, данъчното законодателство в интерес на работещите е в основата на решаване на демографския проблем, икономическите проблеми, на държавността", призова Григорова.

Очакванията ѝ са при експертен кабинет никой да не поеме отговорност за решенията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Софиянец
    Препоръчвам на госпожата да посети зъболекар и да и наместят "фронта".
  • 1
    1
    русенец
    "Опасявам се, че в тази кампания не успяхме да проведем разговора, който трябваше, за да могат хората да се ориентират. " Хванала си се с Мая Манолова, какво има да ми говориш за да ме ориентираш - нещата са ясни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари