Ваня Григорова: Не искам да съм част от това обединено ляво

4
Общинският съветник обвинява Нинова в политически интриги и лични удари
Общинският съветник обвинява Нинова в политически интриги и лични удари Снимка: Facebook / Ваня Григорова

Общинският съветник обвинява Нинова в политически интриги и лични удари

Ваня Григорова, общински съветник, разкритикува остро Корнелия Нинова в публикация на своята лична страница във Фейсбук. Поводът за това са изказванията на лидера на БСП, направени по време на интервю в "Нова нюз", където Нинова се обърна с въпроса "Какво голямо ляво обединение е това, след като вътре няма знаковите личности на бузлуджанци – Първанов, Георги Кадиев, Пирински, Петър Мутафчиев, Станишев, Ваня Григорова – новата звезда на лявото, която също не иска с тях?".

В своя отговор Григорова изрази възмущението си, че е наречена „новата звезда в лявото“, въпреки че по време на кампанията, според нея, срещу нея и други леви политици са били използвани жълти публикации, лъжи и интриги. Ваня Григорова не само отрича, че иска да бъде част от така нареченото "ляво обединение", но и припомня конкретен момент от личен разговор с Нинова преди местните избори.

По думите на Григорова, Нинова я е убедила, че трябва да настоява да бъде поставена на първо място в листата за общински съветници, тъй като „нейните хора“ щели да я измамят и преметнат. Въпреки това, на последвалата конференция на Софийската партийна организация, Григорова твърди, че именно Корнелия Нинова и нейни поддръжници са се борили тя да не бъде поставена на първо място в листата, като лидерската позиция е била отредена на Иван Таков.

"Аз може да не искам да съм част от този опит за обединено ляво, да не виждам мястото си там, но тя интригантства и се опитва да използва името ми срещу партийните си конкуренти", категорична е Григорова. Тя остро осъди това поведение, наричайки го "мръсна игра" и изразявайки своето презрение към опитите да се манипулира женското начало за политически цели. Григорова завършва поста си с думите, че подобни действия не бива да бъдат толерирани нито в политическия, нито в личния живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Хасан
    А ние не искаме да си част от каквото и да е.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари