Вандал счупи стъклото на колата на жена в Перник

1
Инцидентът е заснет от камера на съседна къща
Инцидентът е заснет от камера на съседна къща Видео: NOVA

Инцидентът е заснет от камера на съседна къща

Жителка на Перник откри автомобила си със счупено предно стъкло, а запис от видеокамера в района разкрива мистериозна фигура с качулка, която хвърля камък и нанася щетите. Инцидентът е заснет от камера на съседна къща, където ясно се вижда, че извършителят идва по пътека от близката гора. Той успява да стовари камъка върху автомобила само за секунди, след което бързо се оттегля по същия път.

Пострадалата, Венислава Романова, е подала сигнал в полицията преди четири дни. Тя споделя пред NOVA, че автомобилът ѝ е от изключително значение, тъй като детето ѝ страда от здравословен проблем, който изисква често пътуване.

„Изабела претърпя операция на левия крак. Предстои ни ново посещение в болница. Автомобилът ми е необходим, за да я водя до медицинските заведения. Надявам се хората да видят какво се случва в нашия квартал“, казва Романова и допълва: „Чакаме резултатите от експертизата на МВР - Перник. Надяваме се, че случаят няма да остане без последствия, защото следващият път може да се случи нещо по-лошо. Аз и съпругът ми нямаме конфликти с никого.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари