Вандал счупи камера за скорост и избяга от полицията

2
Пловдивската дирекция на МВР остава с тринога по-малко
Пловдивската дирекция на МВР остава с тринога по-малко Снимка: МВР / Архив

Пловдивската дирекция на МВР остава с тринога по-малко

Стационарно преносима камера за контрол на скоростта, собственост на Пловдивската дирекция, беше унищожена при инцидент в централната част на Пловдив. Устройството, разположено на булевард „Цар Борис III“ в близост до тунела, е било ритнато от пешеходец по време на нощен контрол на скоростта, съобщава TrafficNews.

След като е нанесъл удара, вандалът е побягнал и е успял да избегне залавянето от патрулиращите служители на КАТ. Въпреки техните усилия, към момента не е ясно дали лицето е било идентифицирано или задържано.

Разрушаването на уреда оставя Пловдивската дирекция с един стационарно преносим апарат по-малко, което може да затрудни контрола на скоростта в града. Отделно, предвид високите разходи за закупуване на нови камери, не е ясно дали ще бъде направена бърза подмяна на повреденото устройство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Осман
    Камерата е била имитация. Вероятно полицаите са я поставили и са отишли да пият кафе.Ако беше истинска би трябвало да заснеме Ван Дал'а.
  • 16
    6
    Истината
    Това не е "вандал", а "ГЕРОЙ"! Тези нагли безполезни хиени са ненужни! Да им дават функциите на тъпите мутри ТОЛ-аджии и да се свършва!
  • 16
    5
    Браво!
    Тези паразити милиционерите нямат наранване. Вместо да се крият по храстите да вземат лопати и кирки и да вървят да пълнят дупки с асфалт на пътя.
  • 26
    4
    Спокоен
    Сериозно ли трябва да очаквам, че полицията в България ще ми опази имущество за 500 лева, като те не могат да си опазят тяхното имущество за десетки хиляди левове? О, простете, не е тяхно имущество - пак е мое. Аз съм го купил, аз съм го платил. Ситуацията е гротеско-комична.
  • 26
    3
    Pyce
    Наказание за пУлицаите, които не са опазили служебното устройство! Къде са били, защо не са реагирали веднага, защо не са охранявали камерата? Преди време бяха споменали цена около 60 000лв на камера - всеки месец х 500лв докато я изплатят!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари