Валентина Алексеева е новата Мис Русия

1

18-годишната красавица се открои сред 50 участнички от цялата страна

Валентина Алексеева от Чувашия е новата Мис Русия 2024.

18-годишната красавица Валентина Алексеева от Чувашката република спечели престижната титла "Мис Русия 2024" по време на зрелищния финал на конкурса за красота, проведен в столицата Москва. Младата брюнетка се открои сред 50 участнички от цялата страна, за да грабне короната и да спечели правото да представлява Русия на международната сцена.

Алексеева ще бъде лицето на Русия на два от най-престижните международни конкурси за красота - "Мис Свят 2024" и "Мис Вселена 2024". Тази отговорност не плаши младата красавица, която демонстрира силна решимост да представи достойно родината си.

В интервю за руската информационна агенция ТАСС, новоизбраната Мис Русия сподели своите амбиции: "Бъдещите ми планове са да представя достойно Русия на конкурса "Мис Вселена". Ще направя всичко възможно и невъзможно, за да сме най-добрите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари