В кои райони ще косят тревата тази седмица

0
Обработката на тревните площи в Русе ще се извършва от служители на ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“
Обработката на тревните площи в Русе ще се извършва от служители на ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“ Снимка: Община Русе

Обработката на тревните площи в Русе ще се извършва от служители на ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“

Общинските екипи на ОП „Паркстрой“ и ДЗЗД „Паркстрой“ продължават своята работа по косене на тревни площи и прилежащи части на улици и булеварди в Русе.

През тази седмица, ДЗЗД „Паркстрой“ ще извършва косене в района на квартал „Локомотив“, комплекс „Композитори“ в квартал „Здравец – Изток“, както и в квартал „Родина“ 1, 2, 3 и 4. Допълнително, ще се обработват булевард „Христо Ботев“, булевард „Васил Левски“, както и комплекс „Стотици“ в квартал „Чародейка – Юг“. Екипите ще работят също в блоковете „1“, „2“, „3“, „4“, „56“ и „Мимоза“ в квартал „Дружба“ 3 и квартал „Дружба“ 1.

Общинското предприятие ще се съсредоточи върху косенето на Парка на младежта, Централната градска част и района на русенския кей.

При възникване на неподходящи метеорологични условия, като дъжд или силен вятър, планираните дейности ще бъдат отложени за следващи благоприятни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари