Уволниха пиян полицай, блъснал майка с дете

1
Ръководството на Областната дирекция във Велико Търново остро осъжда неговото поведение
Ръководството на Областната дирекция във Велико Търново остро осъжда неговото поведение Снимка: БНТ

Ръководството на Областната дирекция във Велико Търново остро осъжда неговото поведение

Уволнението е факт след издадена заповед от директора на ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов, с която на 46-годишния служител в структурите на ОДМВР – Велико Търново е наложено дисциплинарно наказание „уволнение“ и му е прекратено служебното правоотношение на държавен служител в МВР.

Вечерта на 16 април тази година на кръстовище в областния град той е блъснал кола, в която пътували майка с дете. Катастрофата е станала на метри от игрална зала, в която кварталният инспектор на кв. "Варуша" залагал и се черпил след работа. За щастие инцидентът се е разминал само с материални щети, съобщава БНТ.

При проверка за употреба на алкохол, дрегерът е отчел 1,84 промила. Тогава той е задържан за срок до 24 часа, автомобилът му е иззет, а по случая се води следствено дело.

Ръководството на Областната дирекция остро осъжда подобно поведение и е категорично, че няма да толерира каквито и да било нарушения на полицейската етика, независимо дали са извършени от цивилни или униформени служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Аз
    Още един престъпник от мвр - то.Утре ще го върнат обратно.Да го съдят по всички правила като заплаха за обществения ред.
  • 7
    1
    нунчо
    И да не му начисляват заплатите за прослужено време
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари