Уволненият зам.-шеф на полицията в Ловеч призна вината си по дело за кражба на ток

2
Георги Иванов поиска съкратено следствие
Георги Иванов поиска съкратено следствие Снимка: Пламен Христов / БНР

Георги Иванов поиска съкратено следствие

Отстраненият преди месец зам.-директор на ОДМВР - Ловеч Георги Иванов се яви на поредното съдебно заседание в ловешкия Районен съд и поиска съкратено съдебно следствие. Делото се точи повече от три години и е за кражба на ток.

В поредица от репортажи NOVA разказа как Иванов остава на ръководна длъжност с достъп до класифицирана информация, а в същото време е с обвинение от прокуратурата, че незаконно е присъединил дома си към електропреносната мрежа. С искането за съкратено съдебно следствие Иванов признава истинността на част от доказателствата, както и вината си, но най-вероятно ще поиска експертиза на следващото дело, насрочено за 25 юли 2024 г.

През 2014 година в дома на полицейския шеф е констатирано нарушение с данни за незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. Според енергото Иванов пет години незаконно е ползвал електроенергия. Полицаят е възстановен на работа на 8 септември 2021 година. Даден му е достъп до класифицирана информация от изпълняващия длъжността директор Станислав Великов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Frosty
    бг-то си е разградена територия окупирана от мутри, мафиоти и подлоги на чужди господари. Разградена територия с тоталитарно-репресивно управление и комунистическа икономика, в която мутро-мафиоти са окупирали властта, а други мутри натикани в силовите структури ги пазят с оръжия и репресии от народното недоволство, Нормалните хора и редови граждани са без никакви права и свободи и са принудени да търпят еждневни гаври. В коя нормална държава ще арестуват и ще сложат белезници на шофьор, заради това, че не е пил алкохол?! https://www.youtube.com/watch?v=hxKKg7w2k8w В коя нормална държава бесен ченгесар ще стреля в гръб с бойни патрони по автомобил пълен с деца?! https://www.youtube.com/watch?v=Jvo3Q8WBnZ8 В булгаристан тея гаври и репресии са ежедневие... Само пълен идиот би си купил имот в подобна пропаднала дупка.. Свободолюбивите, свободомислещи хора отдавна си биха камшика от тази мафиотска кочина.
  • 2
    2
    русенец
    Шефът на НАП дължи на данъчните милиони, шефове на полицията се занимават с кокошкарски кражби - бах мааму и държава!
  • 4
    1
    Че къде ще отиде
    ще си признае , разбира се.Сам се е набутал като хитрата сврака с двата крака.И от тоя в малкия гр.Ловеч хората са чакали да ги защити и да ги пази от престъпници .Боже, опаси!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари