Ултиматум към собственици на изоставени автомобили на Терминал 2

0
Летище София започва реновация на паркинга на Терминал 2
Летище София започва реновация на паркинга на Терминал 2 Снимка: БТА

Летище София започва реновация на паркинга на Терминал 2

Летище София отправи важно съобщение към собствениците на автомобили, паркирани на многоетажния паркинг на Терминал 2. Поради предстояща реновация на съоръжението, от летищната управа призовават собствениците на изоставени превозни средства да ги преместят в следващите две седмици.

Важни срокове и последствия

След изтичане на двуседмичния срок всички непотърсени автомобили ще бъдат принудително преместени на наказателен паркинг. От ръководството на летището уточняват, че поради планирания основен ремонт на съоръжението, паркингът няма да може да се използва след 25 ноември 2024 година.

Контакти за допълнителна информация

За въпроси и допълнителна информация гражданите могат да се свържат с летищната администрация на телефон +359 2 937 2809 или чрез електронна поща: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари