Украинка падна от увеселително влакче в "Слънчев бряг"

2
Пострадалата туристка е настанена в реанимация с множество фрактури
Пострадалата туристка е настанена в реанимация с множество фрактури Снимка: Dunavmost / Архив

Пострадалата туристка е настанена в реанимация с множество фрактури

Украинска туристка е паднала от седем метра височина от вагон на увеселително влакче в лунапарк, разположен в курорта "Слънчев бряг". Инцидентът е станал около 20:15 часа снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Пострадалата е в тежко състояние и е настанена в отделение "Реанимация" в бургаска болница. Медицинският екип е установил множество фрактури по тялото на жената. 42-годишната туристка е пристигнала в България на 28 юни тази година.

Според информацията от полицията, жената е паднала по време на движение на влакчето. Причините за инцидента все още се изясняват и по случая е образувано досъдебно производство.

Инциденти от този род в увеселителни паркове винаги предизвикват сериозни въпроси относно безопасността на атракционите и мерките, които се предприемат за предотвратяване на подобни случки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    123
    Сука блядская, хохляндская, пьяная. Заебали жрать и срать везде где попало. Заебали, точно. Скоро и вас отпиздим.
  • 8
    12
    до 7
    „Как смятате, голяма ли е разликата между рускиня и украинка? “ Е как?!? Нали под път и над път твърдите, че украинците са супер-дупер, пък руснаците за нищо не стават?!? Сега пък нямало голяма разлика?!? Същото като онова: Русия е слаба и губи, Русия ще ни напада! Абе шизофрения някаква, или според както ни е удобно?!?
  • -7
    11
    LOL
    А, онaя мурзилка от лудницата пак са го пуснали. Пише основно с имената: - Кур за Зеленски в гъза - Българин - през останалото време копира останалите В устата му са основно: - "Зеленски" - "мустаката пачавра" - "ДеБил Кирчо Простото" - "ДеБил-ПеПерасти" - "УСраинци" Още го чакаме да каже защо плюе в устата на Христо Ботев, който е писал срещу Русия според него само "в гейската ти реалност". Мурзилка, дадох ти точните броеве и страници от вестник "Знаме", да идеш да видиш в реалността какво са писали за Русия Ботев, Раковски и Захари Стоянов. Ей ти едно, да си го издириш: в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51.
  • 6
    10
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Украйна ще фалира през август: ... https://kritichno.bg/ikonomika/the-economist-ukrayna/
  • 6
    9
    *********************************************************
    Украйна я чака нов Майдан: ... https://kritichno.bg/evropa/v-ukrayna-ochakvat-nov-maydan/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари