Украйна обвини Русия за обезглавяването на техен войник

0
Нападението е станало близо до източната фронтова линия
Нападението е станало близо до източната фронтова линия Снимка: Facebook / Володимир Зеленський

Нападението е станало близо до източната фронтова линия

Генералният прокурор на Украйна обвини днес руските сили, че са "обезглавили" украински войник в Донецка област, близо до източната фронтова линия, предаде Франс прес.

Получихме информация, че командващите подразделения на руските окупационни сили в района на Волноваха в Донецка област са наредили украински военнослужещи да не бъдат вземани като военнопленници", се казва в изявление на украинската генерална прокуратура в „Телеграм", съобщи БТА.

В изявлението се добавя, че главата на украински войник е била открита във военна машина по време на въздушно разузнаване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Путин Хуйло
    Нека това да е поредната стъпка към обезглавяването на бандеронацизма!
  • 5
    4
    русенец
    "главата на украински войник е била открита ВЪВ военна машина по време на ВЪЗДУШНО разузнаване." ?????????????? Браво, бе разузнавачи!:) Летите си и разглеждате какво има В машините!:) Ама така и не се научихте да лъжете .
  • 0
    3
    Колко е велик Аллах?
    Обезглавяването е запазена марка на чеченците. Кавказците - "Ахмат, сила", са основната пехота на руската армия в Украйна. По време на руско-чеченската война ислямистите масово режеха украински глави "как баран". Беше пълно в интернет с документални кадри на такива кървави сцени предимно от блок-постове на съветската армия в Чечня, в която тогава служеха украинските военни.
  • 5
    2
    07
    Последното ми влизане в сайта ви. Егати рекламите, егати идиотите където сте.
  • 7
    1
    3422345
    ами укронацистите като горят и дерат живи хора? тогава добре ли е или за това не се говори? ` Biden-Funded Ukrainian Military Tortures, Kills, and EATS Innocent Russian Civilians ` https://realrawnews.com/2023/11/biden-funded-ukrainian-military-tortures-kills-and-eats-innocent-russian-civilians/ ` Ukrainian rightists burn alive 39 at Odessa union building ` https://www.peoplesworld.org/article/ukrainian-rightists-burn-alive-39-at-odessa-union-building/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари