Учебен самолет се разби край Бурса

0
На място са загинали двамата пилоти
На място са загинали двамата пилоти

На място са загинали двамата пилоти

Учебен самолет се разби тази сутрин край полигона на летището в Йени шехир, окръг Бурса, съобщават турските медии. Според информация на СНН Тюрк, двамата пилоти, намиращи се на борда, са загинали на място.

Инцидентът е потвърден от валийството на Бурса, което разпространи съобщение до медиите. Според официалната информация, самолетната катастрофа е станала в 8:10 часа. Машината е собственост на частно училище за обучение на пилоти.

Все още няма яснота относно причините за трагедията. Властите вече са започнали разследване, за да се установят обстоятелствата около инцидента.

От СНН Тюрк показаха кадри от мястото на катастрофата, на които се виждат останките от самолета, който е разцепен на две. На място са изпратени спасителни екипи и линейки, които координират действията по осигуряване на безопасността и спасяване на оцелели, ако има такива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари