Убиец се представи за жертва на мечка в Тенеси

0
Властите издирват Никълъс Уейн Хамлет, който е въоръжен и опасен
Властите издирват Никълъс Уейн Хамлет, който е въоръжен и опасен Снимка: Monroe County Sheriff's Office

Властите издирват Никълъс Уейн Хамлет, който е въоръжен и опасен

Полицията в щата Тенеси издирва 45-годишния Никълъс Уейн Хамлет от Алабама по подозрение в убийство от първа степен. Случаят придоби неочакван обрат, когато заподозреният се обадил на телефон 911 на 18 октомври 2024 година, представяйки се за бедстващ турист.

Фалшива самоличност

По време на обаждането Хамлет използвал откраднатата самоличност на мъж на име Брандън Андраде. Той съобщил на диспечера, че е паднал от скала в района на моста Чарлз Хол в Тенеси, докато се опитвал да избяга от преследваща го мечка.

Шокиращо откритие

При пристигането си на място в района на магистралата Черахола Скайуей в Теллико Плейнс, спасителните екипи направили зловещо откритие - тялото на неидентифициран мъж, заедно с откраднати документи за самоличност на името на Брандън Андраде.

Опасен престъпник

Разследването разкрива, че Хамлет има сериозно криминално минало. През 2012 година той е осъден на 20 години затвор за опит да погребе жив човек под дулото на оръжие. В момента се издирва в Алабама за нарушаване на условията на предсрочното си освобождаване, съобщи полицията в окръг Монро.

Правоохранителните органи предупреждават, че заподозреният се счита за въоръжен и опасен. В момента по случая работят Федералното бюро за разследване (ФБР), Бюрото за разследване на Тенеси и други агенции, които се опитват да идентифицират жертвата и да заловят извършителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари