Турските футболисти играят кючеци в Лайпциг

1
Турските футболисти празнуват победата с танци в Лайпциг
Турските футболисти празнуват победата с танци в Лайпциг Снимка: X / Twitter

Турските футболисти празнуват победата с танци в Лайпциг

След победата с 2:1 над Австрия в осминафинал на UEFA EURO 2024, празненствата на турските футболисти продължиха по улиците на Лайпциг

Турският национален отбор продължи празненствата си и извън пределите на стадиона в Лайпциг след впечатляващата победа с 2:1 над Австрия в осминафинал на UEFA EURO 2024. В героите на мача се превърнаха Дженк Тосун и Исмаил Юксек, които се присъединиха към тълпата на улиците, демонстрирайки своите танцувални умения под звуците на традиционна турска музика.

Победата дойде благодарение на два великолепни гола на Мерих Демирал, които осигуриха на Турция място на четвъртфиналите. Настроението беше приповдигнато, а празненствата - спонтанни и искрени. Многобройни фенове се присъединиха към своите идоли, създавайки незабравима атмосфера в германския град.

Турция, водена от италианския треньор Винченцо Монтела, демонстрира силен и сплотен отборен дух, който им позволи да преодолеят трудния съперник. Австрийците, известни с прозвището "Вундертим", не успяха да удържат атаките на турците и се сбогуваха с турнира.

Следващото предизвикателство за Турция е сблъсъкът с Нидерландия на четвъртфиналите, който ще се проведе в събота в Берлин. Очаква се двубоят да бъде изключително напрегнат, като и двата отбора ще дадат всичко от себе си, за да продължат напред в турнира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари