Турски гражданин наръга с нож двама българи в немска болница

0
Полицията разследва мотивите зад нападението
Полицията разследва мотивите зад нападението

Полицията разследва мотивите зад нападението

Кървав инцидент разтърси спешното отделение на клиника "Хелиос" в град Вупертал, провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Двама български граждани станаха жертва на нападение с нож, извършено от турски гражданин, съобщава немското издание BILD.

Инцидентът се разиграл в събота, 5 октомври, около 20:50 часа. По все още неизяснени причини 51-годишен турски гражданин е нападнал с нож двама българи на възраст 44 и 58 години. След атаката нападателят е избягал от мястото на престъплението, но полицията е реагирала светкавично. Издирването е приключило успешно, като заподозреният е бил заловен в непосредствена близост до болничното заведение.

Според информацията, предоставена от BILD, пострадалите български граждани са получили леки наранявания при нападението. Разследването разкрива, че замесените лица не са били непознати един за друг. Връзката между тях се оказва 18-годишен българин, който е бил приет в спешното отделение на същата болница два часа и половина по-рано в животозастрашаващо състояние.

Младежът е бил открит тежко ранен от нож на паркинг в центъра на Вупертал около 18:15 часа. Екипите за спешна медицинска помощ са го транспортирали до болницата "Хелиос" за неотложно лечение.

BILD съобщава, че 18-годишният пострадал е син на 51-годишния турски гражданин, извършил по-късното нападение. Двамата български граждани, станали жертва на атаката в спешното отделение, се твърди, че са роднини на майката на младежа.

Мотивът за нападението остава неизяснен към момента. Властите продължават разследването, за да установят причините, довели до този инцидент, който разтърси медицинското заведение и местната общност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Спонсор
    ПАТЛАШКА ИМ РАБОТА! А МОЖЕ ДА СА ОТ МУРГАВИТЕ ОТ МААЛИТЕ? И ТАМ ГИ ИМАТ МНОГО ОТ МИЛЕТЯ! СЛАВЯНИ СЪР, ОТ МААЛАТА!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари