Турнир по конни надбягвания в Сандрово

0

Заместник-кметът на Русе Борислав Рачев награди победителите

Заместник-кметът на община Русе, Борислав Рачев, присъства на традиционните ежегодни конни надбягвания на хиподрума в село Сандрово, където участва в награждаването на най-добре представилите се състезатели. Събитието, организирано от Община Русе, кметството в село Сандрово и Българската национална асоциация по конен спорт, привлече десетки елитни коне и състезатели.

Днешното състезание включваше шест дистанции в различни класа и подразделения. Участниците, които заеха първите три места в отделните гонки, бяха наградени с купи и подаръци от спонсори. Конните надбягвания, които са важна част от културния календар на село Сандрово, събраха стотици любители на конния спорт, които се насладиха на вълнуващите състезания.

В своето приветствие, заместник-кметът Борислав Рачев изрази удовлетворението си от възможността да присъства на събитието и подчерта значението на подобни инициативи за поддържане на традициите и развитието на спорта в региона. „Конните надбягвания са не само спортно събитие, но и културно наследство, което обединява нашата общност и предава традициите на младите поколения. Радвам се, че село Сандрово и община Русе продължават да подкрепят тези инициативи, защото те не само популяризират спорта, но и засилват връзките между хората от региона“, заяви Рачев.

Той връчи наградите и купата в Приз „Русе“ за коне до 3 години в дистанцията 1600 метра, като поздрави победителите и участниците за техните усилия и постижения.

На събитието присъстваха още кметът на Сандрово Георги Пенков и председателят на местния спортен клуб „Сандрово“ Иван Димитров. Те също изразиха своята подкрепа за развитието на спорта и културните събития в региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари