Тунинг фестивал разтърси центъра на Русе

2
Зрелищни дрифт изпълнения и послания за безопасно шофиране белязаха събитието
Зрелищни дрифт изпълнения и послания за безопасно шофиране белязаха събитието

Зрелищни дрифт изпълнения и послания за безопасно шофиране белязаха събитието

Русе се превърна в автомобилна столица за десети път.

Централната част на град Русе се изпълни с рева на мощни двигатели, блясъка на уникални автомобили и адреналина на зрелищни дрифт изпълнения. Поводът е юбилейното десето издание на международния тунинг фестивал МАСКА, който събра професионалисти и ентусиасти от света на модифицираните автомобили.

Фестивалът предложи на посетителите разнообразна програма, включваща изложение на автомобили с артистична визия, демонстрации на най-новите тенденции в автомобилното производство и впечатляващи дрифт изпълнения.

Организаторите поставиха силен акцент върху безопасността на движението, като включиха в програмата демонстрации за безопасно шофиране и образователни беседи, предаде NOVA.

Станимир Маринов, организатор на фестивала, подчерта важността на безопасността: "Наблягаме на безопасността на движението, като изнасяме беседи, участват автошколи при нас, заедно със служители на КАТ, дори включваме и участници в дрифта, които са, понеже те се опитват да подражават по някакъв начин на тях, а те им обясняват, че тези неща трябва да се правят само на специализирани места".

Професионалният дрифт състезател Йордан Младенов също се включи в призива за отговорно поведение на пътя: "Тези хора, които искат да си отпуснат душите и да си вдигнат адреналина трябва да отиват на обособени места като писти и затворени места".

Освен зрелищната част, фестивалът МАСКА включи и благотворителни инициативи, давайки възможност на посетителите да подкрепят различни каузи.

Финалът на събитието ще бъде отбелязан с впечатляващо трансформънс шоу, съчетаващо музика и светлина, последвано от парти за всички участници и гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    до Русе предлагам
    Този който е разрешил този шед да го замяраме с презервативи пълни с лайни и пикни.Най прилягат на тая работа щото е лайняна.Акоме този за който си мисля да го изгоним от там където е в момента тая курешка.
  • 2
    7
    към"Писта Русе Център".
    Знам едно такова място за такива.Закрито и специализирано.Едното е до бившата Захарна Фабрика в Русе,другото в Бяла,а третото в Карлуково.Нали русенци са съгласни с мен? :))
  • 2
    6
    До втори коментар
    Халката ти е олабена около мозъчната ограда.Прелива.За другата не знам.Нямам инфо.Центъра не е там,а пред общината и съдебната палата.Старият истински и първи център е пред старата поща.Да,мястото е възлово,но не е подходящо за мероприятието.Пълно е със жилища,жилищен район.Събота е.Едни почиват,други се раждат,някой.берат душа.Някой се радват,други плачат.Всеки е в дома си събота и си отдъхва.Бебенца се приспиват ако могат да заспят от данданията.Познати със семействата си се изнесоха от домовете си заради тоя децибел в събота ,днес.Че защо? На какво основание? Шоуто Ви не ме интересува.Интересува ме защо даваме БТР-и на Украйна,а не на българската гранична полиция и защита на населението.Интересува ме защо пенсионери и болни страдат от безпаричие и липса на лекарства и качествена храна.Интересува ме защо събираме капачки за ковьози за пеленачета ,а милиарди се крадят и харчат за такива таралясници които днес се афишират Разбра ли ЛиЛи? Лилифльор.Господ е казал: Шест дена работи,а на седмия седни и почни и го свети.Седмият е събота по библията.Ден в който господ седнал и отдъхнал след сътворението на света.Не предполагал че творението му ще сътвори такива малоумщини.Парите за бензин и гуми да ги бяхте дарили за детска болница,тапири.Никой не е длъжен да Ви диша лайната и пушилката.Вървете на светият кей,летище Щръклево.
  • 5
    5
    ПИСТА "Русе център"
    Цитирам "Тези хора, които искат да си отпуснат душите и да си вдигнат адреналина трябва да отиват на обособени места като писти и затворени места". За това предполагам са вдигали адреналина в центъра на гр. Русе, защото е обособенно място - ПИСТА!
  • 12
    4
    Pyce
    Този, който е разрешил този "шед" да си пише оставката в понеделник. Тези "бълвочи" се правят на писти или полигони извън населено място!!! Не сме длъжни да дишаме пушек и дим от изгоряла гума, масло и отработени газове на "асматиците" Ви!!! Това не е нормално!!! Около кръговото днес в 19:20 не се дишаше!!! Помияри долни!!! Боклуци!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари