ЦИК освободи член на ОИК – Ветово

1
Милица Милкова подаде заявление за напускане
Милица Милкова подаде заявление за напускане Снимка: БГНЕС

Милица Милкова подаде заявление за напускане

Централната избирателна комисия (ЦИК) издаде решение № 3602-МИ на 5 септември 2024 година, с което направи промени в състава на Общинската избирателна комисия (ОИК) във Ветово, област Русе. След постъпило заявление от Милица Диянова Милкова, подадено на 4 септември, тя бе освободена от длъжността си като член на ОИК – Ветово.

В заявлението Милкова е поискала освобождаването си, което беше прието от ЦИК на основание чл. 57, ал. 1, т. 6 във връзка с чл. 51, ал. 2, т. 5 от Изборния кодекс. В резултат на това, удостоверението ѝ като член на ОИК бе анулирано.

Решението на ЦИК подлежи на обжалване пред Върховния административен съд, като това може да се направи в срок от три дни, считано от датата на обявяването му. Жалбата трябва да бъде подадена чрез ЦИК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари