Три деца загинаха при пожар в Сидни

1
Полицията подозира убийство
Полицията подозира убийство

Полицията подозира убийство

Рано тази сутрин в австралийския град Сидни се разигра трагедия, при която три деца, включително бебе на десет месеца, загинаха в резултат на пожар, съобщава "Ройтерс", позовавайки се на информация от полицията. Случаят се разглежда като възможно убийство.

Сигналът за пожара в квартал "Лейлър парк", разположен на около 35 километра западно от центъра на Сидни, е подаден в 1:00 часа по местно време. Полицията и аварийните служби са реагирали незабавно, но въпреки усилията им, последствията са трагични. Две момчета, на две и на четири години, са починали малко след приемането им в болница, докато десетмесечното момиченце е било намерено мъртво след потушаването на пожара.

Арестуван е 28-годишен мъж, който е възпрепятствал полицията да влезе в имота. Мъжът, който е получил изгаряния, е под подозрение за причиняване на пожара и смъртта на децата. Инспектори от отдел "Убийства" към полицията в Сидни са поели разследването, като основната версия, по която работят, е "убийство в домашни условия".

"На този етап изглежда, че 28-годишният мъж е отговорен за трагичното отнемане на живота на тези деца," заяви инспектор Дани Дохърти на пресконференция. Освен трите загинали деца, още четири деца на възраст между 6 и 11 години са били откарани в болница в стабилно състояние. Майката на децата, на 29 години, също е в болница, където е лекувана след нагълтване с дим.

Разследването продължава, като властите ще проверят всички възможни обстоятелства около инцидента. Местната общност е в шок от трагедията, а съседите изразяват своята дълбока съпричастност към засегнатото семейство.

Полицията призовава всеки, който има информация по случая, да се свърже с тях, за да помогне за изясняването на причините и обстоятелствата, довели до този ужасяващ инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари