Трамвай дерайлира след сблъсък с автомобил на столичен булевард

0
Ударът е станал на булевард "Цар Борис III"
Ударът е станал на булевард "Цар Борис III" Снимка: Facebook / Забелязано в София

Ударът е станал на булевард "Цар Борис III"

Пътен инцидент се случи тази вечер в столичния квартал "Княжево", където трамвай и лек автомобил се сблъскаха на булевард "Цар Борис III". Според информация, споделена от очевидци в социалните мрежи, ударът е бил достатъчно силен, за да доведе до дерайлиране на трамвая, пишат очевидци във Facebook.

Автомобилът е понесъл сериозни материални щети в резултат на катастрофата. За щастие, до момента няма данни за пострадали хора. Органите на реда са на мястото на инцидента и работят по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари