Трагедия в Румъния: Дете загина от препарат против бълхи

0
11-годишно момче почина след пръскане против бълхи
11-годишно момче почина след пръскане против бълхи Снимка: PRO TV

11-годишно момче почина след пръскане против бълхи

Трагедия потресе семейство от румънския окръг Долж, където 11-годишно момче загуби живота си, а сестра му и родителите му са в болница. Според информация от PRO TV, като предполагаема причина за инцидента се разследва твърдението на бащата, че в къщата е било пръскано със спрей против бълхи.

Сигналът до спешния телефон 112 е подаден след полунощ, когато 9-годишната сестра на загиналото момче, както и майка им, се почувствали много зле. Спешната помощ пристигнала на място и откарала тримата в болницата в Бекет. Състоянието на децата обаче било изключително критично, което наложило преместването им в по-добре оборудваната болница в Крайова. За съжаление, по пътя към болницата, 11-годишното момче издъхнало в линейката. Сестра му, която е транспортирана до Крайова, е настанена в реанимация в тежко състояние.

Ден по-късно и бащата на децата изпитал здравословни проблеми и бил транспортиран до болница.

Веднага след трагедията, властите започнали разследване на случая. Бащата разказал на разследващите, че е използвал разтвор срещу бълхи в къщата, но не бил сигурен какъв точно препарат е приложил. В резултат на това домът е запечатан от служителите на реда, които в момента събират доказателства и изследват всички намерени препарати, спрейове и съдове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари