Трагедия в Лайпциг: 7-годишно дете почина от множество прободни рани

0
Подозират 13-годишната му сестра за смъртта на малкото момиче
Подозират 13-годишната му сестра за смъртта на малкото момиче

Подозират 13-годишната му сестра за смъртта на малкото момиче

Седемгодишно момиче е починало след получаване на множество прободни рани в източния германски град Лайпциг. Инцидентът е станал в петък вечерта, когато полицейски екипи са се отзовали на спешен сигнал от жилищна сграда.

Според разследващите органи, за трагичния инцидент е заподозряна 13-годишната сестра на жертвата. Именно тя е подала сигнала към службите за спешна помощ. В момента на инцидента двете деца са били сами в дома си, без родителски надзор.

Йозефин Садер от полицията в Лайпциг коментира: "Свидетелите ще бъдат разпитани. Момичето със сигурност също ще бъде разпитано, но тук акцентът е върху лечението на 13-годишното момиче, което в момента се намира в специализирана клиника. И особено на фона на конкретната трагедия, темата се разглежда много деликатно и затова ще отнеме известно време."

По-малкото момиче е било транспортирано до болница с тежки наранявания, където по-късно е починало. Тринадесетгодишната сестра в момента получава психологическа помощ в специализирана клиника. Назначена е аутопсия, но details относно времето на извършване и получаване на резултатите не се коментират от полицията. Мотивът за трагичния инцидент все още не е изяснен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари