Трагедия в Камено: Жена загина при срутване на стена

0
Пострадалата е транспортирана до болница, но е починала вследствие на получените травми
Пострадалата е транспортирана до болница, но е починала вследствие на получените травми Снимка: БГНЕС / Архив

Пострадалата е транспортирана до болница, но е починала вследствие на получените травми

Трагичен инцидент в Камено: Възрастна жена загина след рухване на тухлена стена.

На 2 октомври 2024 година, около 16:30 часа, в град Камено се случи трагичен инцидент, при който загина 86-годишна жена. Инцидентът стана на улица "Неделчо Камбов" номер 5, където възрастната жена е била затисната от паднала преградна тухлена стена.

Според информация от Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Бургас, пострадалата е била незабавно транспортирана до Университетска многопрофилна болница за активно лечение - Бургас. Въпреки усилията на медицинския екип, жената е починала вследствие на получените травми. Причината за смъртта е определена като остра дихателна недостатъчност.

Случаят повдига въпроси за безопасността на старите сгради и конструкции в града. Местните власти все още не са коментирали инцидента, но се очаква да бъде извършена пълна проверка на обстоятелствата, довели до трагедията.

Полицията продължава работата по случая, като се очаква да бъдат разпитани свидетели и да се извърши оглед на мястото на инцидента. Експерти по строителство вероятно ще бъдат привлечени, за да оценят състоянието на останалите стени и конструкции в района.

Този нещастен случай напомня за важността на редовните проверки и поддръжка на сградите, особено в по-малките населени места, където понякога тези дейности могат да бъдат пренебрегнати.

Гражданите на Камено са потресени от случилото се. Очаква се общината да предприеме мерки за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще, включително евентуална инспекция на други потенциално опасни конструкции в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари