Традиционният панаир в Сливо поле ще започне на 14 август

1
Богата програма, атракциони и забавления очакват гостите на панаира
Богата програма, атракциони и забавления очакват гостите на панаира Снимка: Архив

Богата програма, атракциони и забавления очакват гостите на панаира

Град Сливо поле се подготвя за поредното издание на традиционния си панаир, който ще се проведе от 14 до 18 август 2024 година. Събитието ще бъде на панаирната площадка и ще започва всяка вечер от 19:00 часа. Входът е свободен за всички посетители, което обещава голямо участие и високо настроение.

Програма на панаира

Панаирът ще започне на 14 август с прожекции на лятно кино, предоставяйки на посетителите уникалната възможност да се насладят на филмови вечери под открито небе.

От 15 до 18 август на сцената ще се изявяват някои от най-популярните български изпълнители и групи:

  • 15 август: Криско – Един от най-известните рап изпълнители в България ще открие музикалната част на панаира. Криско обещава незабравимо шоу с най-големите си хитове.

  • 16 август: Фики – Любимецът на много български почитатели на попфолк музиката ще запали сцената със своите енергични изпълнения.

  • 16 август: Станислав Ангелов с оркестър – Традиционна българска музика и народни танци ще придадат автентичен вкус на вечерта.

  • 17 август: "Канарите" – Легендарната оркестър "Канарите" ще се погрижи за настроението с народни песни и танци.

  • 18 август: 100 Кила – Хип-хоп изпълнителят ще донесе на сцената своя уникален стил и най-големите си хитове.

  • 18 август: Славка Калчева – Емблематичната певица на българската народна музика ще закрие панаира със своите незабравими изпълнения.

Атракции и забавления

Освен музикалната програма, панаирът в Сливо поле ще предложи на своите посетители и множество атракции. Лунапаркът ще предостави забавления за малки и големи, а различни щандове ще предложат вкусни храни и напитки, сувенири и ръчно изработени изделия.

Организация и участие

Организаторите на панаира канят всички желаещи да се включат в събитието. За повече информация и заявки за участие, може да се свържете на телефон: 0893 637 219.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари