Товарен автомобил блъсна жена в село Щръклево

0
Инцидентът е станал при движение на заден ход на улица "Тракия"
Инцидентът е станал при движение на заден ход на улица "Тракия" Снимка: Dunavmost / Архив

Инцидентът е станал при движение на заден ход на улица "Тракия"

Инцидентът е станал в ранните часове на 17 октомври в русенското село Щръклево. Възрастна жена пострада при пътнотранспортно произшествие, след като беше ударена от товарен автомобил, движещ се на заден ход.

Хронология на събитията

Сигналът за инцидента е постъпил в Районно управление - Две могили около 09:20 часа. Незабавно са изпратени полицейски екипи на мястото на произшествието - улица "Тракия" в село Щръклево.

Детайли за инцидента

Според първоначалната информация, товарен автомобил марка "Фолксваген", управляван от 27-годишен мъж, е извършвал маневра на заден ход. По време на движението си, превозното средство е ударило 77-годишна жена, която се е намирала на платното за движение.

Състояние на пострадалата

В резултат на удара, възрастната жена е получила сериозна травма - фрактура в областта на таза. Пострадалата е била транспортирана до болнично заведение за оказване на спешна медицинска помощ.

Разследване на инцидента

Полицейските служители са извършили проверка на водача за употреба на алкохол и наркотични вещества. Резултатите от пробите са отрицателни, което изключва влиянието на тези фактори върху случилото се.

За изясняване на обстоятелствата около инцидента е образувано досъдебно производство по описа на Районно управление - Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари