Тони Димитрова: Левон, ако си виновен, ще се срамувам заедно с теб!

0
Тони Димитрова изрази подкрепа за диригента Левон Манукян в емоционално обръщение
Тони Димитрова изрази подкрепа за диригента Левон Манукян в емоционално обръщение Снимка: Facebook / Тони Димитрова

Тони Димитрова изрази подкрепа за диригента Левон Манукян в емоционално обръщение

Известната българска певица Тони Димитрова публикува трогателно послание в социалните мрежи, адресирано към директора на Разградския театър Левон Манукян. В своето обръщение тя изрази благодарност за дългогодишното им професионално сътрудничество и подкрепа в настоящия труден момент за маестрото.

Димитрова започва своето послание с думите: "Левко, представям си колко си самотен сега! Съдници много, а приятели малко! И повечето мълчим. Защото мълчанието е безболезнено и по-лесно!"

Певицата споделя, че първоначално е мълчала, защото не е знаела какво да каже, но е решила да наруши мълчанието си в знак на подкрепа. Тя изразява дълбоката си благодарност за 140-те концерта, които са изнесли заедно, и оценява високо таланта и професионализма на диригента.

В своето емоционално обръщение Димитрова изброява множество моменти, за които е признателна: "Благодаря ти за таланта, чудовищният работохолизъм, за това, че не отблъскваше моите внезапни хрумки на сцената, и участваше в тях, затова, че след дълго дърпане, все пак пя с мен, затова, че много пъти ми даде диригентската си палка за мъничко, и ми показа как се прави."

Певицата подчертава и личните качества на маестрото, споменавайки неговото чувство за хумор и способността му да приема с усмивка нейните шеги. Тя изразява признателност за многократните уверения в обич и вяра в общата им работа.

Димитрова отдава специално внимание на връзката си с Разградската филхармония, с която я е запознала с Манукян: "За това, че ме запозна с приказните и любими мои хора от Разградската филхармония, които отдавна си ги наричам "моите хора"!"

В заключение на своето послание, певицата засяга деликатно настоящата ситуация с обвиненията в длъжностни присвоявания към директора на културния институт, без да навлиза в подробности: "По горещата тема ще кажа това: ако си виновен, ще се срамувам заедно с теб, но ако се окаже обратното, това ще е 141-то ми щастие!", завършва поста на емблематичната певица от Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    потрес!
    Бургаската машинописка, която като си отвори устата трудно разбираш дали кашля или пее, е повече от нагла! Разпра си задника да печели пари по всякакъв начин, като пее на предизборни събрания на всички партии, но най-вече, като се опита да съчетае класиката с чалгата! Ех Тонке, Тонке! Много си тъпа ма, Тонке, много проста и много алчна! Ама нали знаеш поговорката: "Гъз глава затрива"!
  • 4
    2
    Никога не е късно
    да станеш за резил. Визирам изказването на Тони Димитрова. Беше една от обичаните поп певици, напоследък започна да се изявява по какви ли не поводи и лъсна скромната интелигентност. Не само с това славословене на този престъпник, наскоро напоително обясняваше по всякакви медии как мечтае да посети Северна Корея. Ех, Тони, Тони, що не си стоя при песничките...
  • 2
    1
    Адолф
    Без значение дали е циганин, чифутин или арменец – все иска да открадне, все гледа да излъже, все да изтарикатее. Така че и на снимка да ги видиш – бой до насиране!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари