ТИР катастрофира на магистрала "Марица"

0

Каросерията му е буквално разцепена при сблъсъка

Тежък инцидент на автомагистрала "Марица" предизвиква затруднения в движението.

Сериозна катастрофа с товарен автомобил създава значителни затруднения в движението по автомагистрала "Марица". Инцидентът е възникнал в непосредствена близост до обозначителната табела на река Банска, на територията на област Хасково, информира вестник "24 часа".

Мащабни щети и временна организация на движението

Тежкотоварният автомобил е претърпял сериозни щети, като каросерията му е буквално разцепена при сблъсъка. В резултат на инцидента, пътното платно е осеяно с отломки и стъкла, което налага спешни мерки за разчистване и обезопасяване на участъка.

Движението в посока от Свиленград към Пловдив е пренасочено през стеснена лента, което допълнително усложнява трафика в района. Специализирана техника, включително фадроми, е мобилизирана за отстраняване на останките от катастрофата.

Мерки за безопасност и контрол на трафика

Органите на реда са предприели незабавни действия за регулиране на движението и осигуряване на безопасността на пътуващите. Полицейски служители контролират трафика, като не допускат преминаващите автомобили да намаляват скоростта си с цел заснемане на инцидента.

Средната разделителна ивица на автомагистралата е засегната от катастрофата, което допълнително усложнява ситуацията и изисква повишено внимание от страна на шофьорите.

Властите призовават водачите да проявяват особена бдителност при преминаване през засегнатия участък и да следват стриктно указанията на пътната полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари