Тийнейджърка избяга от баща насилник, той я обяви за отвлечена

0
Момичето е пребито с дървена бухалка
Момичето е пребито с дървена бухалка Снимка: Асен Игнатов / Архив

Момичето е пребито с дървена бухалка

Шокиращ обрат в село Мирково: От отвличане до семейно насилие.

Трагичен инцидент разтърси спокойствието на малкото село Мирково, област София, вчера, когато местен жител подаде фалшив сигнал за отвличане на дъщеря си. Случаят, който първоначално изглеждаше като криминално престъпление, се оказа семейна драма с шокиращ обрат.

Според информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - София, бащата е вдигнал тревога, твърдейки, че непълнолетната му дъщеря е била отвлечена. Това задейства мащабна полицейска операция за издирване на момичето.

Благодарение на бързата реакция на правоохранителните органи, младата жертва е била открита скоро след подаването на сигнала. За изненада на всички, момичето е било намерено в дома на своята леля, където се е укривало от собствения си баща.

При разпита станало ясно, че причината за бягството на момичето е била далеч по-тревожна от първоначалните предположения. Тийнейджърката е споделила пред полицаите, че е била жестоко пребита от баща си с дървена бухалка. В подкрепа на тези твърдения са представени и медицински документи, потвърждаващи нанесените ѝ травми.

Разследването разкри, че бащата е измислил историята за отвличането, за да прикрие собствените си насилствени действия спрямо детето си. Веднага след разкриването на истината, мъжът е бил задържан от органите на реда.

Случаят е докладван своевременно на прокуратурата и на отдел „Закрила на детето", които ще предприемат необходимите мерки за защита на непълнолетната и за търсене на отговорност от насилника. Образувано е досъдебно производство за изясняване на всички обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари