Тийнейджър изби семейството си след семейно тържество в Италия

0
17-годишният младеж първоначално е опитал да натопи баща си за жестокото престъпление
17-годишният младеж първоначално е опитал да натопи баща си за жестокото престъпление

17-годишният младеж първоначално е опитал да натопи баща си за жестокото престъпление

В Падерно Дуняно, край Милано, 17-годишен младеж шокира обществото, като призна, че е убил баща си, майка си и 12-годишния си брат в семейната им къща. Според източници от разследването, след като е бил разпитван през целия ден, тийнейджърът е променил първоначалната си версия, като е заявил, че е отнел живота не само на баща си, но и на останалите членове на семейството си, предаде агенция ANSA.

В неделя сутринта младежът се обадил на спешния телефон 112 и съобщил, че е убил баща си, след като той уж е нападнал с нож съпругата си и по-малкия им син. Тийнейджърът разказал, че се е събудил посред нощ от писъците на майка си и брат си и открил баща си с нож в ръка, стоящ над телата им. Той твърди, че тогава взел ножа от баща си и го убил.

Източници от разследването обаче посочват, че има несъответствия в разказа на момчето, като например липсата на каквито и да било следи от борба по неговото тяло. В неделя следобед, младежът е бил официално обявен за издирване от миланската прокуратура за непълнолетни, преди в крайна сметка да признае, че е извършил и трите убийства.

В събота вечерта, преди трагичните събития, четиричленното семейство е отпразнувало 51-ия рожден ден на бащата в малка вила, близо до Милано. Вечерта, която е започнала с празненства, завършва с кървава трагедия, при която загиват бащата, 49-годишната му съпруга и най-малкият им син.

Полицията, която разследва тройното убийство, се координира с прокурорите в Монца и отдела за непълнолетни към Държавната прокуратура в Милано. Властите заявяват, че всички членове на семейството са били вкъщи по време на трагедията.

Новината за жестокото престъпление потресе не само близките на семейството, но и кметът на Падерно Дуняно, Анна Вариско, която изрази своето недоумение. „Те бяха нормално, спокойно семейство, което никога не е било под наблюдение на социалните служби и не е показвало признаци на проблеми“, споделя Вариско пред агенция ANSA.

В момента криминалистичният отдел на полицията на карабинерите работи усилено, за да провери новата версия на събитията, като особено внимание се обръща на предполагаемото оръжие на убийството и резултатите от аутопсиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Лойд Остин
    Гледам че ебаната в гъза бесарабска минетчийска курва мартинчо пак е срал абсолютно неадекватно под новини нямащи нищо общо с Русия.Явно смрадливата курва го преработват ДеБил-ПеПерастите,че нещо хич не им върви напоследък на корумпирана измет - куролап зеленски яде бой до посиране на фронта,спряха му помощите,а тук пеперастката организирана парапетна група върви към разпадане.Май е време да му се изсера в устата на бесарабския лайнояд хохохо
  • -3
    3
    До 1
    Копейчице,явно в края на смяната си се преуморил.Много ви натоварва Микрофанова,ей..
  • -1
    2
    Фък дъ РФ
    До 1 Чужденци, които искат да се преместят в Русия, защото споделят руските ценности пред тези в собствените си страни, могат да кандидатстват за временно пребиваване, без да знаят руски език и история. Това се посочва в указ на президента Владимир Путин, публикуван в понеделник, съобщава "Интерфакс". Москва ще издаде списък от държави, чиято политика противоречи на традиционните руски духовни и морални ценности, които ще имат право да се възползват от привилегията. В указа Путин нарежда на администрацията си да приема кандидати, които искат да отидат в Русия като политически емигранти, без да предоставят документ, потвърждаващ "владеенето на руски език, познаване на историята на Русия и основите на законодателството на Руската федерация".
  • 10
    1
    М-даааа,
    И по-зле ще става, но със сигурност образованието и възпитанието на тийнейджъра са били в духа на насилствено налаганите ни €вроатлантически ценности! *********** https://ibb.co/NtYcfFY
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари