Тежка катастрофа затвори магистрала "Тракия"

0

Удариха се два ТИР-а

Тежка катастрофа на магистрала "Тракия" блокира движението в посока Пловдив.

На 155-ия километър на магистрала "Тракия" между отбивките за Белозем и Първомай, се случи сериозна катастрофа, която предизвика огромни задръствания. Инцидентът, станал в платното за Пловдив, включва два ТИР-а, които са се сблъскали.

Шофьорите, които са се оказали в капана на задръстването, съобщават за километрови опашки и липса на възможност за движение. "Няма мърдане," оплакват се те.

Катастрофата е причинила значителни материални щети на двата ТИР-а, като по пътното платно има много разпиляна стока. Поради това, и двете ленти в посока Пловдив са напълно блокирани. Въпреки сериозността на инцидента, за щастие няма информация за пострадали.

Заради блокираното движение, автомобилите са пренасочени през отбивката за Първомай. Това обаче не е предотвратило образуването на дълги опашки и допълнителни задръствания в района. "Гледката е отвратителна," казват шофьори, които минават покрай катастрофата на път за морето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари