Тежка катастрофа в Русе

3

Четири автомобила пострадаха в квартал "Чародейка"

Тежък сблъсък на автомобили в русенския квартал "Чародейка" стана миналата вечер.

Снощи, около 22:00 часа, жителите на квартал "Чародейка" в град Русе станаха свидетели на сериозна катастрофа на улица "Филип Станиславов".

Според информация от очевидци, лек автомобил "Ауди" се е движел с висока скорост от посока квартал "Чародейка Юг", когато водачът му е предприел рязък завой към блок 305. В този момент, автомобилът не е успял да пропусне движещ се по главния път лек автомобил "Фолксваген", което е довело до силен сблъсък между двете превозни средства, информира Русе Медиа.

Силата на удара е била толкова голяма, че единият от автомобилите се е завъртял неконтролируемо и е спрял движението си едва след като се е ударил в две паркирани встрани превозни средства.

В резултат на катастрофата, трима души - един мъж и две жени, са били транспортирани до болница за медицински преглед. За щастие, според първоначалните сведения, пострадалите не са получили тежки наранявания.

Органите на реда и следствените служби вече са започнали разследване за изясняване на точните причини за инцидента. Предстои да бъдат анализирани всички фактори, довели до катастрофата, включително скоростта на движение, спазването на пътните знаци и сигнали, както и евентуалното наличие на други утежняващи обстоятелства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    14
    уахаха
    калоянчо почна да пише от друг ник?!? Мноооого добре, ще ни повесели още!
  • 3
    13
    Хахахаха
    До 11 Вече ясно разбрахме, колеги сте на ченгетата и ги защитавате, а Калоян е мооогооо прав в това, което е написал!
  • 11
    12
    А бе...
    Жалко, че няма умрели цигани.
  • -5
    11
    хи, хи,
    Калоянчо се помъчил да покаже повече от една мозъчна гънка!😁😁😁 Не ти пишат ченгета, пич, обикновени хора ти пишат и ти се чудят на акъла!
  • 7
    10
    Калоян
    Хахахаха... за това ли взимате заплати на кръговото, да стоите по сайтовете и да доказвате мозъчни гънки. Ценностите ви са сбъркани. Такива като този са 20 в града, но вие сте слепи за нарушителите, или неспособни да се справите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари