Тежка катастрофа с автобус и кола край Враца

1

Пътният инцидент блокира движението между Паволче и Челопек

Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя между селата Паволче и Челопек край Враца, съобщават от BulNews. Ударили са се лек автомобил „Шкода“ с варненска регистрация и автобус на компанията „Монтана АТ“, който е изпълнявал курс по маршрута Лом - София.

Инцидентът е предизвикан, когато автомобилът, пътуващ от Варна към Враца, навлязъл в остър завой с висока скорост. Шофьорът изгубил контрол над превозното средство, което довело до страничен сблъсък с автобуса. Вследствие на катастрофата шофьорът на автомобила е пострадал с наранявания по главата. След медицински преглед на място е установено, че състоянието му не изисква транспортиране до болница.

За щастие, сред пътниците на автобуса няма пострадали, но те са преживели силен стрес от случилото се. И двата автомобила са претърпели значителни материални щети. Пътят е осеян с части от превозните средства, а огнеборци в момента разчистват пътното платно.

Движението в района е напълно спряно в двете посоки, което е довело до образуването на дълги колони от чакащи автомобили. Напомняме, че този маршрут е алтернативен път към София заради строежа на скоростния път Мездра - Ботевград. Очаква се движението да бъде възстановено в рамките на следващите 30 минути. Шофьорите обаче са посъветвани да изберат друг маршрут, за да избегнат задръстванията в горещото време.

Водачите трябва да бъдат внимателни, тъй като пътниците от автобуса са на пътя и чакат друг превоз, който да ги отведе до крайната им дестинация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари