Тежка катастрофа на пътя София - Русе

1

Три автомобила се удариха в участъка между Плевен и Обнова

Тежък пътен инцидент с участието на три автомобила предизвика затруднения в движението по главния път София - Русе днес около обяд. Произшествието е станало в участъка между градовете Плевен и Обнова, като два от автомобилите са се озовали в крайпътната канавка след челен сблъсък.

Информацията за инцидента бе разпространена чрез социалната мрежа Facebook, където в групата "I see you КАТ Област Плевен" бе споделена снимка от мястото на произшествието. Визуалният материал ясно показва два леки автомобила, претърпели сериозни поражения след челния удар, които са завършили пътя си извън пътното платно.

Въпреки сериозността на инцидента, към момента няма информация за пострадали лица. На мястото на катастрофата има полицейски екип, който извършва първоначален оглед и координира действията по обезопасяване на района.

Екип на Спешна помощ преглежда пострадалите.

Според предварителните данни, движението в засегнатия участък не е напълно преустановено, но се осъществява с повишено внимание и при значително намалена скорост. Водачите, пътуващи в посока Русе или София, се призовават да планират по-дълго време за своето пътуване и да следват стриктно указанията на органите на реда на място.

Причините за инцидента все още не са ясни и се очаква да бъдат установени след приключване на цялостното разследване от компетентните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Калоян
    Полиция, кат и всички държавни службички в русенско са пълни с на Нунев нунчевчетата.... каква работа могат да свършат. Това са си едни мишки на заплата. Чакайте да въведат ред, или да ви защитят
  • 1
    4
    Цеко
    Да видиш полиция извън града е рядкост, а като се мръкне ,абсолютно невъзможно
  • 3
    3
    Мнение
    Най голяма вина за района имат Русенската Полиция и Качеството и подръжката на пътната маркировка и знаци.Абсолютен мързел и безхаберие.Без камери,телевизия,чужди журналисти и съд няма да стане.Да ги дават по цял свят че онези в общината и София да си извадят лайняните муцуни от задниците.
  • 6
    2
    Наблюдател
    Много прости румънци и мързеливи български полицаи.Много нарушения,само българи брусят.Виждат нарушенията и мълчат.Дискриминация срещу българите от управляващи и контролни органи.КЪДЕ СА НПО Тата? Стотици са нарушенията на пътя Бяла до Русе Дунав Мост,Варна Русе до Дунав Мост.Ежеминутно и ежечасно.Къде са глобите? Сюндюци?
  • 9
    1
    ...
    Щом мълчат за произхода им гаранция мелето е по вина на освирепелите мамалигари. Карат като психопати на тежки опиати.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари