Тежка катастрофа на пътя Русе - Велико Търново

1
Колата се завъртяла няколко пъти, ударила в дърво и паднала в 15 метрова пропаст
Колата се завъртяла няколко пъти, ударила в дърво и паднала в 15 метрова пропаст

18-годишна шофьорка се бори за живота си в МОБАЛ - Велико Търново

На 16 септември 2024 година, в ранните сутрешни часове, тежко пътнотранспортно произшествие разтърси участък от главния път Русе - Велико Търново. Инцидентът, който се е случил около 08:30 часа, доведе до сериозни наранявания на млада жена и задейства мащабна спасителна операция.

Според информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Велико Търново, лек автомобил марка "Сузуки Суифт" с регистрация от град Русе е претърпял тежка катастрофа. Возилото, управлявано от 18-годишна жена, е излязло от пътното платно при обстоятелства, които все още се изясняват.

Свидетели на инцидента описват драматичната сцена, в която автомобилът се е завъртял няколко пъти вдясно по посоката на движение, преди да се блъсне в крайпътно дърво. Силата на удара е била толкова голяма, че колата е паднала в пропаст, намираща се на приблизително 15 метра под нивото на пътната настилка.

Спасителните екипи, пристигнали бързо на мястото на инцидента, са се изправили пред предизвикателството да извадят пострадалата от трудно достъпния терен. След успешното ѝ изваждане, младата шофьорка е транспортирана спешно към Многопрофилната областна болница за активно лечение (МОБАЛ) - Велико Търново.

Състоянието на пострадалата се определя като изключително тежко, с опасност за живота. Медицинският екип в реанимационното отделение на МОБАЛ - Велико Търново се бори за живота на младата жена, която е получила множество травми по тялото в резултат на катастрофата.

В отговор на тежкия инцидент, в Районно управление (РУ) - Горна Оряховица е образувано досъдебно производство по член 342, алинея 1, буква "б" от Наказателния кодекс. Този правен ход цели да установи точните обстоятелства, довели до произшествието, и да определи евентуалната отговорност за случилото се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    ГЕРБерски педал
    Путин ме пори постоянно и не мога да кажа нищо против него и нашия шибаланко Борисов!
  • 6
    8
    Мнение
    Гледам, че се заядохте с номер 3. Ама дългогодишните шофьори знаем, че опитът, умора, скоротст, алкохол и пр...естествено, че и състоянието на пътя,както и маркировките, са много важни. Неопитни шофьори нямат изградени рефлекси за бързо реагиране и да се справят в критични състояния. Обикновен път, магистрала, дупки, дъжд, мъгла, завои...всичко си иска опит, затова съм "за" определено време да шофират само с придружител.
  • 9
    7
    да
    Сузуки суифт е малолитражка за градско, при скорости над 100 км/ч тези колички стават много нестабилни. С малка кола на дълъг път - не.
  • 1
    6
    Драганова
    Как никой не коментира, че някак не е много редно 18-годишна да шофира , вероятно подарена кола или джип - за която не се е трудила нито ден и която е подарък или от баща й, или от приятеля й, може би доста по-възрастен от нея. И ако Бойко Борисов е виновен за нещо в случая, това не е толкова качеството на настилката и пътя, а по-скоро откраднатите ценности и анти-примера, който беше за всички млади българи през последните 20 години. Те израснаха с него и се научиха да бъдат зли, завистливи, ехидни, невъздържани, невъзпитани, цинични, абе изобщо усвоиха мутренския стил на живеене и поведение.
  • 14
    5
    Riddler
    аз ок само не разбрах дали е пила алкохол ... фалшивите новини и двойния стандарт ИМИЩПЖИХА ВЯРАТА В ГОСПОДА НЕКАДЪРНИ ПРОДАЖНИ УЛИЧНИЦИ .. ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ПИЛА ЗАЩОТО НЕ Е САМА НА ПЪТЯ ... ЧЕНГЕТАТА И ПОЛИТИЦИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари