Тежка катастрофа на пътя Русе - Варна

0

При инцидента пострада румънско семейство

Румънско семейство от петима души пострада при тежка катастрофа, станала на главен път Е-70 в района на село Веселина, Разградско. Според информацията от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Разград, инцидентът е бил докладван около 14:15 часа.

Тежкотоварен камион, управляван от 54-годишен шофьор, внезапно излиза от разклона за село Веселина на главния път, като отнема предимството на лек автомобил с румънска регистрация. В резултат на сблъсъка, цялото семейство от Букурещ - мъж, жена и три деца, се оказва в болницата в Разград, където медицинският екип оценява тяхното състояние.

По информацията от полицията, към момента на публикуване на новината не се съобщават конкретни данни за тежестта на нараняванията на пострадалите.

На мястото на произшествието униформените служители на реда регулират движението, което е затруднено заради огледа на инцидента и продължаващите следствени действия. Главният път Е-70 е сред основните артерии в региона, свързващ различни важни точки, и затрудненията в движението могат да доведат до забавяния за преминаващите автомобили.

Разследващите органи работят по установяването на всички обстоятелства, довели до инцидента, включително проверка на техническото състояние на двете превозни средства и възможните причини за нарушаването на правилата за движение от страна на шофьора на камиона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    ×××
    Благородни и интелегентни сме,но мнооооого мразим хората с по-хубави коли
  • 0
    8
    До 7
    Доказва се и още как. Има си методи. Ако пък в колата е имало видеорегистратор, още по-добрe. Така ще може да се разбере лесно и румънците с колко км/ч са били.
  • 2
    7
    хи, хи,
    и как ще докажеш превишението?!? Докато неспазването на знака „стоп“ е очевадно?!?
  • -1
    6
    Балканеца
    5, пластмасов философе, не можеш да кажеш кой е в нарушение и кой не, поради 2 причини - прърво че си точно господин никой да правиш констатации, и второ - не познаваш нито ситуацията, нито очевидно и ЗДВП, вероятно и кола не караш. Ограниченията се спазват, няма такова нещо като "не коментираме румънците". Ограничението на скоростта се слага обикновено на места с ограничена видимост, точно с идеята че излизащия от отбивката вероятно не е Нострадамус да знае кой мамалигар лети зад завоя. Ако ограничението не е спазено, няма отнемане на предимство. Прави са коментите 2 и 4, наистина е 70 там ограничението.
  • 3
    5
    ,,,
    НАШИЯТ С КАМИОНА Е ИЗЛЯЗЪЛ НА ПЪТЯ БЕЗ ДА ЧАКА.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ.ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ.ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН НА НАШЕНЕЦА.НЕ КОМЕНТИРАМЕ РУМЪНЦИТЕ В СЛУЧАЯ.КОМЕНТИРАМЕ,ЧЕ ШОФЬОРЪТ НА КАМИОНА Е В НАРУШЕНИЕ.ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари