Тежка катастрофа на пътя Пловдив - Девин

0

Моторист загина на място при удар в ТИР

Фатален инцидент на пътя между Пловдив и Девин взе живота на моторист днес следобед. Трагедията се разигра при сблъсък между тежкотоварен автомобил и мотоциклет.

Сигналът за инцидента е получен преди 16:30 ч. днес в ОДМВР - Пловдив. По предварителни данни при изпреварване на таксиметров автомобил, мотоциклетът навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в тежкотоварен камион.

Пристигналите екипи на РУ-Стамболийски и Спешна медицинска помощ са констатирали смъртта на 21-годишния водач на мотора.

"Тежка катастрофа на пътя Пловдив - Девин между ТИР и мотор. Мотористът е починал на място.", съобщи в социалните мрежи Силвестър Спасов и сподели снимки от мястото на катастрофата.

На мястото на инцидента има екипи на полицията, пожарна и Спешна помощ.

От Кричим полицейски служители насочват пътуващите към Девин през Асеновград и Пампорово. В обратната посока автомобилите се отбиват от Девин през Пампорово към Пловдив.

От полицията все още не са предоставили официална информация за причините, довели до трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- За какво протестирате?
- Нямам работа.
- Ето ти една визитка, и утре започваш работа при мен.
- Е па ти от целия митинг баш мен ли уцели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари